Anı Zorda Kaldığınız Anıları Anlatın

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dagon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.867
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dagon

Here we go again..
Elmaslar
1.146

Discord:

dagon#7828

Merhaba MC-TR Halkı,
Zorda kaldığınız anları yazmanızı istiyorum. Örneğin benim;

Ben küçükken ayaklarımda mantar vardı. Bir gün ayağım çatlamıştı galiba hastaneye gittik. Röntgende çorapla birlikte çıkarın dediklerinde çıkarırken çok utanmıştım. Biraz kokmuştu tabi ama yapacak bir şey yok :(

Sizinde anılarınızı bekliyorum!

Geçen anneme " Anne anime izliyorum rahatsız etme" demiştim. Demez olaydım, anime ne araştırmış az gagıldan, sonucu tahmin edebilirsiniz :D.
Anime yasaklandı :(

8 yıldır tanıdığım adamdan kazık yiyince

sevdiğim kız bana "gardaşım" deyince :D

Ben hep zordayım, çünkü ellerim hep terliyor ;(

15 yaşındayken köpek saldırısına ugramıstım

Çocukken ilkokul gezisinde, pantolonum yırtılmıştı bu yüzden okul tuvaletinden çıkamamıştım, babaannem geldi okula ve ceketi belime astım eve gittim, daha sonra okulda bunu öğrenmişler baya dalga geçmişlerdi.

Orta okulda pantolonum yırtılınca müdürden izin almak istedim eve gitmek için, kendisi zımba ile yırtılan yeri zımbaladı ve 20 farklı zımba teli ile o günü geçirdim, kimse fark etmedi. İyi mi kötü mü siz karar verir.

Pantolon yırtılırsa..

Tuvaletteyken...

Ailem şehit oldu. :'(:tr:

15 TEMMUZ 2017
Unutma, unutturma.

Allah'a ve Kitabı üstüne yemin eden adam beni dolandırınca.

Arkadaşımın burnunu kırmıştım

9-10 yaşlarımdayken babam ile bir markete girmiştik bardaklı fantalar vardı, onları böyle dizmişler aşşağıdan yukarıya doğru bende oradan almak istedim en ortadakini çekmiştim tüm hepsi yere düşüp patlamıştı, herkes bana bakıyor felan çok utanmıştım.

• Merhaba , Sizinle 1 Anımı Paylaşmak İstiyorum .
  • 3 Yaşındayken , 10 Kuruş ile Oyun Oynuyordum , Sonra Halının Altına Saklamışım , Annem ve Babam Oynadığım 10 kuruş'u Göremeyince Yedim Zannedip , beni Hastaneye Götürmüşler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl