ZOR SKRİPT PROF SKRİPTERLER GELSİN {ACİL}

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Furkan61SD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 721
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Furkan61SD

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
5
Merhaba Arkadaşlar Mesela 2 tane grup olcak bunlar Hakaret AğırKüfür Mesela Adam Hakaret Olarak GG yazdı server brodchestte "X adlı kişi 30 dakika mute yedi Sebep:Hakaret" Olsun Ağırüfür İse "X Adlı kişi 1 saat mute yedi sebep: AğırKüfür" Hakaret 30 dakikda AğırKüfür ise 1 saat olsun Siz Bana Yerler Verin Ben Kelimeleri Yazıyım Biraz Zor İstemiş Olabilirim Şimdididen Teşekkür Ederim

Daha önce essentialsın susturma özelliğini kullanmadım. O yüzden susturma kısmında bir hata çıkabilir.
Kod:
options:
    p: &6&lSunucuIsmi &8&l»
    hakaret: 30m #oyuncular hakaret ettiklerinde ne kadar susturulacak?
    agirkufur: 60m #oyuncular küfür ettiklerinde ne kadar susturulacak? (saat cinsinden yapmak için "m" yerine "h" yaz) örnek 1h = 1 saat

on chat:
    if chat message contains "hakaret1" or "hakaret2" or "istediğin kadar ekle böyle":
        wait 2 tick
        execute console command "emute %player% {@hakaret}"
        send "{@p} &e%player% &7adlı oyuncu hakaret kullandığı için susturuldu."

on chat:
    if chat message contains "agirkufur1" or "agirkufur2" or "istediğin kadar ekle böylee":
        wait 2 tick
        execute console command "emute %player% {@agirkufur}"
        send "{@p} &e%player% &7adlı oyuncu ağır küfür kullandığı için susturuldu."

Son düzenleme:
Daha önce essentialsın susturma özelliğini kullanmadım. O yüzden susturma kısmında bir hata çıkabilir.
Kod:
options:
    p: &6&lSunucuİsmi &8&l»
    agirkufur: 60m #oyuncular küfür ettiklerinde ne kadar susturulacak? (saat cinsinden yapmak için "m" yerine "h" yaz) örnek 1h = 1 saat

on chat:
    if chat message contains "hakaret1" or "hakaret2" or "istediğin kadar ekle böyle":
        send "{@p} &e%player% &7adlı oyuncu hakaret içeren cümle kullandığı için susturuldu." to players

on chat:
    if chat message contains "agirkufur1" or "agirkufur2" or "istediğin kadar ekle böylee":
        send "{@p} &e%player% &7adlı oyuncu ağır küfür içeren cümle kullandığı için susturuldu." to players
Teşekkür Ederim Denedinizmi Telefondan yazıyorum

Denemedim de birazdan deneyeceğim. Deneyince yazarım tekrardan.

Kod:
options:
    p: &6&lSunucuİsmi &8&l»

on chat:
        send "{@p} &e%player% &7adlı oyuncu hakaret içeren cümle kullandığı için susturuldu." to players

on chat:
        send "{@p} &e%player% &7adlı oyuncu ağır küfür içeren cümle kullandığı için susturuldu." to players
Teşekkür Ederim Denedinizmi Telefondan yazıyorum
Denemedim de birazdan deneyeceğim. Deneyince yazarım tekrardan.
tamam teşekkür ederim haber bekliyorum
gerekli plugin lazım deil demi
?

Essentials gerekli. Bu arada çalışıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl