[Zonely v1.0.2] YENİ GÜNCELLEMESİ İLK ÖNİZLENİM. FULL MİNECRAFT ODAKLI SİSTEMLER!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
v1.0.2 güncellemesine baktımda 1 temmuza yetişmeyebilir. En fazla 3 gün gecikebilir. 4 yeni ürün modellemesini tüm sisteme yedirecektik. Gerek kuponmuş, ürün göndermeymiş toplu indirimde farklı listelemesi var. Diğerlerine entegre edildi zaten bugün. Tempoyu arttırıp 2 günde çözebiliriz belki.

Önceki sürüm tam olarak minecraft sürümü değildi şimdi detaya indik ve çok az kaldı güncelleme için. Herkesin gönlü rahatça kullanabileceği efsane sürüm 2 temmuzda yayınlanacak.

1751224624303.webp

Son düzenleme:
An itibariyle trde popüler olan yazılımı kat ve kat geçmiş bulunmamızın sevincini sizlerle paylaşıyoruz.

Ultra gelişmiş tema editörü yapılıyor. Yazılım bilmeyen arkadaşlara müjde!

1751378385607.webp

1751379794077.webp

Son düzenleme:
Bu alanda ilk sıraya oturacak bir yazılımın gelişimini an be an takip edebilmek çok iyi bir ayrıcalık hocam ellerinize sağlık sistemler baya güzel duruyor.

Kral, güzel şeyler yapıyorsun ama sonra "skriptim hiç satmadı" diyorsun.

Şu skin satma özelliğini sorayım: Türkiye'deki hangi sunucu mağazasında skin satarak para kazanacak? Bana örnek gösterebilir misin? Hangi sunucu bunu gerçekten kullanacak?

Bunun yerine, Türkiye piyasasında gerçekten işe yarayacak, oyuncuların ve sunucu sahiplerinin ilgisini çekecek daha kullanışlı sistemler geliştirmen gerekiyor.

Bu alanda ilk sıraya oturacak bir yazılımın gelişimini an be an takip edebilmek çok iyi bir ayrıcalık hocam ellerinize sağlık sistemler baya güzel duruyor.
Teşekkür ederiz. Sizlerle gelişmelerimizi paylaşmak hem bize motivasyon sağlıyor hemde sizleri sevindirmek için çabalıyoruz. Beğendiğinize bizlerde sevindik.
Kral, güzel şeyler yapıyorsun ama sonra "skriptim hiç satmadı" diyorsun.

Şu skin satma özelliğini sorayım: Türkiye'deki hangi sunucu mağazasında skin satarak para kazanacak? Bana örnek gösterebilir misin? Hangi sunucu bunu gerçekten kullanacak?

Bunun yerine, Türkiye piyasasında gerçekten işe yarayacak, oyuncuların ve sunucu sahiplerinin ilgisini çekecek daha kullanışlı sistemler geliştirmen gerekiyor.
Dijital pazarda şimdiye kadar neden başarı sağlayamadığımızı cevaplıyoruz

Dijital pazar sektöründe hiç satış yapamadık sebebi o bölümde yeterli kitleye ulaşamamızdı. Fakat oyun içi pazarlama sektörüne tam hakim olduğumuzdan işlerin değişeceğini yani başaracağımızı biliyoruz. Bu konuda sizlerin geri dönüşleri de önemli tabi ki.

Bu sistemin farkı ne?

Türkiye'de ünlü sunucular vardır biliyorsunuzdur. Belirli modlar ile skin üyeliği satıyorlar. Minecraft'ın herkese sunduğunu mod kullanmadan üzerine bundan gelir elde edebilecek kişiler için yapıyoruz. Artık /skin isim yazmak yerine oyuncular özel parayla almış görünümlerini birbirleriyle paylaşacak. Ürün kozmetik olduğundan oyun içerisindeki pay to win dengesini de azaltacak bir sistemden bahsediyoruz.

Türkiye'de veya dünyada bunun üzerine sunucusunda e-ticaret yapan kişi sayısı çok az hatta yok bile denilebilir. Siz sunucu sahipleri için diğer sunucular gibi olmamanızı farklılık katmanız için uğraşıyoruz.

Umarım size destek verebilmişizdir. Teşekkür ederiz.

Son düzenleme:
Hatanı söyleyeyim sana bunu sadece ben degil yine bu sektorde çalışan bir cok arkadasım ile hem fikiriz.Minescripti corba haline getiriyorsun.Sürekli yeni özellik yeni sistem ayrica okadar cok sistem olmasi neyin ne oldugunuda karistiriyor bu bir e-ticaret sitesimi yoksa minescriptmi anlasılamiyor.Yeni sistem yerine var olan sistemlerini sadelestirip oturtmanı oneririm .Bunu uygulamak sana kalmış.

Hatanı söyleyeyim sana bunu sadece ben degil yine bu sektorde çalışan bir cok arkadasım ile hem fikiriz.Minescripti corba haline getiriyorsun.Sürekli yeni özellik yeni sistem ayrica okadar cok sistem olmasi neyin ne oldugunuda karistiriyor bu bir e-ticaret sitesimi yoksa minescriptmi anlasılamiyor.Yeni sistem yerine var olan sistemlerini sadelestirip oturtmanı oneririm .Bunu uygulamak sana kalmış.
Bu güncellemede karışıklılığı neredeyse sıfıra indirdik yayınlanınca bunu konuşalım lütfen. Farkında olduğumuz bir şeyi neden paylaşalım ayrıca? Satışları aktif etmedik ve etmemiz için çalışıyoruz. 3 temmuz gibi yayınlamayı düşünüyoruz.

Bu güncellemeden sonra size cevap vereyim en iyisi bu olacaktır

Sistem çok hoş olmuş ama tam anlayamadım arayüzler daha sade ve anşılır yapılabilir karmaşık geldi biraz tabi kişiden kişiye değişir

Sistem çok hoş olmuş ama tam anlayamadım arayüzler daha sade ve anşılır yapılabilir karmaşık geldi biraz tabi kişiden kişiye değişir
Düzenlemeleri yapıyoruz. Şu anda yeni şablon ekliyoruz düzenlenebilir tema editörü ayrıyeten bir kaç tasarım yapıyoruz sitenizi özelleştirmek için çok güzel oluyor şu an ben hayran kaldım yaptığımız tema şablonlarına. Bir kaç kart tasarımı ekliyoruz mesela header tasarımıda bu şekilde tema değiştirmenize gerek kalmıyor kalmayacakta. Temayı yönetebiliyorsunuz her yönden.

Öneriniz var mı şu anda oturtuyorum header felan şablon çıkarıldı. Yol haritasını çıkarıyorum.
- Oyun için özel header testi yapımı bir kaç tane eklenir.

- Tema ayarları bölümüne:
> Ana Sayfayı daralt seçeneği eklencek daraltınca aşağıda yer açılacak burda select seçimi eklenecek. Widgetleri Sağ bölüme sığdır, sol bölüme sığdır, ortala.
- Tema Editörü bölümüne:
> 2 farklı şablon dahil edilecek. Birisi oyun içi pazar, dijital pazar seçildiğinde bazı alanlar kalkacak.
> Header şablonu select eklenecek birisi dijital pazar, oyun içi pazar. Otomatik yerleştirilecek Header şablonu HTML kısmı olcak.

Ekli dosyayı görüntüle 267209

Son düzenleme:
Süreç 7 Temmuz tarihine ertelenmiştir. Şu anda değişmesi gereken üç sistem kalmıştır. 2 gün sonra biter ve hazırlıklarımıza başlarız. Ön muhasebe programımızın oluşturulması beklenmektedir.

Önerilerinizi dikkate alarak düzeltmeler yaptık. Temayı komple özelleştirebiliyorsunuz sağa, sola ve ortalama hizalamaları mevcut. Yönetim panelini öyle bir geliştirdik ki Oyun içi pazar, Dijital pazar veya diğer pazarlamalar tek bir tasarımda birleşiyor. Header tasarımı oyun içiyse aşağıdaki gibi gözükür. Diğer oyunlar içinde çalışmalarımız devam ediyor.

Bu 4 günlük süre bize armağandır. Gelişmeleri buradan yayınlayacağız.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl