MustafaBasqanTR
Bir Kömür Göründü Kaptanım!
- Elmaslar
- 10
yani çok büyük değil küçük çaplı skriptler yapacak.Ne gibi şeyler yaptırılacak.[DOUBLEPOST=1483172223,1483172193][/DOUBLEPOST]Ne gibi şeyler yaptırılacak.
command /bilgi:
trigger:
execute console command "warp bilgi %player%"
loop all players
execute console command "playsound fire.fire %loop-player%"
send "&6Sunucu &8» &eBilgi warpına ışınlandınız!"
on first join:
trigger:
broadcast "&6Sunucu &8» &eSunucumuza ilk defa giren &a%player%&e, hoşgeldin!"
execute console command "playsound fire.fire %player%"
execute console command "spawn %player%"
stop
command /sohbetitemizle:
permission: clear.chat
permission message: &6Sunucu &8» &eBu komutu kullanmak için yeterli izniniz yoktur!
trigger:
loop 20 times
send "" to players
stop
command /vipfly:
permission: vip.fly
permission message: &6Sunucu &8» &eBu komutu kullanmak için yeterli izniniz yoktur!
trigger:
execute console command "fly %player% on"
send "&6Sunucu &8» &eVIP Fly'iniz 20 saniye için aktif edilmiştir!"
wait 20 seconds
send "&6Sunucu &8» &eVIP Fly'iniz bitmiştir!"
execute console command "fly %player% off"
stop
skypeni söyle lütfen iletişime geçeyimSana bir kaç kendi yapımım olan Skript göstereceğim sen de istersen beni alabilirsin!
Kod:command /bilgi: trigger: execute console command "warp bilgi %player%" loop all players execute console command "playsound fire.fire %loop-player%" send "&6Sunucu &8» &eBilgi warpına ışınlandınız!" on first join: trigger: broadcast "&6Sunucu &8» &eSunucumuza ilk defa giren &a%player%&e, hoşgeldin!" execute console command "playsound fire.fire %player%" execute console command "spawn %player%" stop command /sohbetitemizle: permission: clear.chat permission message: &6Sunucu &8» &eBu komutu kullanmak için yeterli izniniz yoktur! trigger: loop 20 times send "" to players stop command /vipfly: permission: vip.fly permission message: &6Sunucu &8» &eBu komutu kullanmak için yeterli izniniz yoktur! trigger: execute console command "fly %player% on" send "&6Sunucu &8» &eVIP Fly'iniz 20 saniye için aktif edilmiştir!" wait 20 seconds send "&6Sunucu &8» &eVIP Fly'iniz bitmiştir!" execute console command "fly %player% off" stop
skypeni verirmisinAdım : Aefe Tok
Yaşım : 13 :)
Serverinizi çok seviyorum ve takip ediyorum
kendi yapımım olan kısa ama yararlı skript istersen bir suru atabilirim elimde baya var :) ==
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
#Bu Skript -- ZoneCraft Icin Yapildi !
# “”--#--“” bu işaret skripti yok sayar
on death of Zombie:
chance of 3%:
give a doubleplant named "&6ZC &eCoin" to player
on death of Zombie:
chance of 3%:
drop 1 doubleplant named "&6ZC &eCoin" at victim
on death of Skeleton:
chance of 3%:
on death of Skeleton:
chance of 3%:
drop 1 doubleplant named "&6ZC &eCoin" at victim
on death of Spider:
chance of 3%
on death of Spider:
chance of 3%
drop 1 doubleplant named "&6ZC &eCoin" at victim[CODE/]
abi orda verdim :) sjssjsskypeni verirmisin
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!