Zombie Minigame

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UmutcanTR123

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
14
Arkadaşlar Sizlerden Şöyle Bir Skript İsteği İsteyeceğim.
"zombiebaslat" yazdığımızda Zombi Oyunu Başlıyor Yazsa Yeşil Renkte Sonra Oyunun Başlamasına Son 7 Saniye Yazsa Yeşil Bir Şekilde Ve Yeşil Bir Şekilde Geri Sayım Yapsa Ve Birisini Seçse O Kişi Her Birisini Öldürdüğünde Ölen Kişi 4 saniye sonra dirilip zombi olsa ve zombi sınıfları olsa
hızlı zombi = hız özellikli
Tank zombi = Yavaş Ve Fazla Canlı
Jumper Zombi= Yükseğe Zıplayan Ve Biraz Yavaş Olan
Kurucu zombi= Tüm Özellikler Ve İstediği Role Geçme Şansı
Vip Zombi= Hızlı Fazla Canlı Ve Yükseğe Zıplama Özelliği.
İnsan Tipleri
Hızlı İnsan = Hızlı Koşan İnsan
Zıplayan İnsan= Yükseğe Zıplama Özelliği
Doktor İnsan= Zombi Olan 1 Kişiyi (Seçilen Kişi Hariç) İnsan Yapabilme Ve İnsan Olan Zombiyi 4 Saniye Hareketsiz Bırakma Özelliği
Vip İnsan= 3 Defa Dirilme Şansı Ve Hızlı Olma Şansı
Kurucu İnsan = Yarı Ölümsüz 10 defa dirilme şansı
bide Otomatik Olarak Group Manager Ayarlansa Olabilirmi?
Kurucu İle Vip Permissionlu
Vip Permissionu:
vip.insan
vip.zombi
Kurucu:
Op Olması Yeterli

Mantık Güzel Aslında ama Bunu Yapacak Kişi Bedava Yapacağını Hiç Sanmam

Yapılabilir fakat maliyeti ağır olur :D

Spigot'da zombie minigame mevcut.

Dostum, böyle fikirlerin için özelden skripterlara ulaş derim , fikirlerin önemlidir.

Mantık Güzel Aslında ama Bunu Yapacak Kişi Bedava Yapacağını Hiç Sanmam
:/ Ben Skripter Olsam Yapıcam Ama Tek Bildiğim Skript Şu :D
on break of cobblestone:
[TAB][TAB]set block to air
[TAB]give cobblestone to player
cancel event
Sadece Bunu Biliyorum Bide On Command Biliyorum XD[DOUBLEPOST=1512325823,1512325762][/DOUBLEPOST]
Spigot'da zombie minigame mevcut.
Ben Spigot Kullanmıyorum Çoğu Pluginler Çalışmadığı İçin Ama Eğer Kullanırsam En Fazla Jailbreak Felan Yapıyorum.

:/ Ben Skripter Olsam Yapıcam Ama Tek Bildiğim Skript Şu :D
on break of cobblestone:
[TAB][TAB]set block to air
[TAB]give cobblestone to player
cancel event
Sadece Bunu Biliyorum Bide On Command Biliyorum xd[DOUBLEPOST=1512325823,1512325762][/DOUBLEPOST]
Ben Spigot Kullanmıyorum Çoğu Pluginler Çalışmadığı İçin Ama Eğer Kullanırsam En Fazla Jailbreak Felan Yapıyorum.
Spigot'un pluginlerinin çalışmama imkanı yok..... :|

Dostum, böyle fikirlerin için özelden skripterlara ulaş derim , fikirlerin önemlidir.
Skripterler Genelde Bu skripti Para Karşılığında Yapıyor. Ücretsiz Yapanını Bulmak Zor[DOUBLEPOST=1512326268,1512325970][/DOUBLEPOST]
Spigot'un pluginlerinin çalışmama imkanı yok..... :|
Spigotun Pluginleri Çalışıyor Ama Ben Craftbukkite Alıştım. 2-3 Yıldır Craftbukkitten Server Açtım Daha Öncedende Demişlerdi Spigota Geç Diye Ama. Ben Craftbukkit'e Alışık Olduğum İçin Spigota Geçmek İstemiyorum Essentals Bulamadım+Kullandığım Sayfada Skript Plugini Yok Spigotta Skriptler Veriliyor Sadece.[DOUBLEPOST=1512326582][/DOUBLEPOST]Spigota Alışık Değilim Craftbukkit Çöp Değil Krallık xD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl