Paylaşım Zombi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ahmet Klc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.250
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ahmet Klc

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
Miner
Surviver modda bir köy buldum etrafını çitlerle çevirdim. Bayadır oynuyordum ancak son zamanlarda gece oldumuydu köyün içerisinde bir anda 10-15 tane zombi spawn oluyor ve beni arıyorlar. Sebebini bilen var mı? Her yeri de aydınlattım.

bida kovalalarsa gazmayı al kafalarına vur yada şu muska gibi item varya onu al

Sebebini biliyorsan cevap yazsan daha iyiydi.

/diffucilty 0 1 2 fln die komut vardı unuttum nedense araştır bi zombileri kapatmayı die

/difficulty
Barışçıl oyun = 0
Kolay oyun = 1
Normal oyun = 2
Zor oyun = 3

Yazarak Oyununu kolaylaştır veya ben bunu istemiyorum diyorsan her yeri meşale ve ışık taşı ile ışıklandır

İşinize yaradı ise lütfen belirtin.

Her yer zaten aydınlık durumda. Karanlık yer yok. Sorun şu ki tek bir tane ya da az sayıda zombi değil dediğim. Sürü halinde zombi bir anda ortaya çıkıyor. Normalde olmayan bir şey yani.

@TRCraft2019 DEDİĞİ YÖNTEMİ DENEYİNİZ. OLMASSA ETRAFTA SPAWNER VARMI DİYE KONTROL EDİNİZ

Konu yanlış yere açılmış, taşınmıştır.

Dostum onların özelliği o. Yeni gelen bir güncelleme. Aynı Pillager baskını gibi düşün. İstediğin kadar meşale koy onları engelleyemezsin.

xxWisartxx haklı yinede ışıklandırman faydalı olacaktır.

1 yıl önceki konuyu hortlatıp taşımak, vay be.

Surviver modda bir köy buldum etrafını çitlerle çevirdim. Bayadır oynuyordum ancak son zamanlarda gece oldumuydu köyün içerisinde bir anda 10-15 tane zombi spawn oluyor ve beni arıyorlar. Sebebini bilen var mı? Her yeri de aydınlattım.
1. Difficulty 0 Yap
2. Etrafı Işıklandır
3. Mağara Vb. Olmasın

İyi Forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl