Çözüldü znpcs skin ayarlayamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sinoplymessi

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
1

Discord:

sinoplymessi

1775306493840.webp

znpcs skin ayarlayamıyorum url giriyorum ama bütün denemelerimde bu hatayı alıyorum

Skin URLsini Minecraftın kendi resmi sunucusundan almanızı öneriyorum 3. parti sitelerde sorun çıkarabiliyor znpcs tarzı skin pluginleri.

Yardımcı olabildiysem elmas bırakırsanız sevinirim.

ZNPCs skin ayarlama;

1) /znpcs skin <id> <kullanıcıadı> (Örnek: /znpcs skin 1 Notch)
2) /znpcs skin <id> <url> (Örnek: /znpcs skin 1
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
)

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

ZNPCs isim gizleme;

1) /znpcs toggle <id> holo

daha iyi bir plugin mevcut onada bakabilirsin

Skin URLsini Minecraftın kendi resmi sunucusundan almanızı öneriyorum 3. parti sitelerde sorun çıkarabiliyor znpcs tarzı skin pluginleri.

ZNPCs skin ayarlama;

1) /znpcs skin <id> <kullanıcıadı> (Örnek: /znpcs skin 1 Notch)
2) /znpcs skin <id> <url> (Örnek: /znpcs skin 1
)

ZNPCs isim gizleme;

1) /znpcs toggle <id> holo

daha iyi bir plugin mevcut onada bakabilirsin
arkadaş zaten nasıl ayarlanacağını sormuyor urlyi girmesine ramen olmadığını dile getiriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl