Çözüldü znpcs rtp komutu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Aryt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.142
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aryt

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Merhabalar 10 günden beridir aralıksız uğraştım bir sunucu konumuz znpcs ile ışınlandığımızda(yani rtp) ilk girişinde sadce rastgele ışınlansın istiyorum ikinci girişinde eski konumundan devam etsin istiyorum çözüm sunarmısınız

Merhabalar 10 günden beridir aralıksız uğraştım bir sunucu konumuz znpcs ile ışınlandığımızda(yani rtp) ilk girişinde sadce rastgele ışınlansın istiyorum ikinci girişinde eski konumundan devam etsin istiyorum çözüm sunarmısınız
bakacak yokmu

Anladığım kadarıyla bir oyuncu sunucuya ilk girdiğinde otomatikmen rtp atarak başlasın, ama sonraki girdiklerinde rtp olmasın düz devam etsin istiyorsunuz

- BetterRTP ve birçok diğer RTP eklentilerinde ilk girişte oto rtp atma özelliği bulunuyor, kullanıyorsanız configlerinden açın
-
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
eklentisi kullanarak ilk girişte yazılacak komutlar ekleyebilirsiniz ayrıca
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ve
eklentilerinde de ilk girişte komut girdirme özellikleri mevcut
- Skript eklentisi ile on first join: eventi ile de komut yazdırabilirsiniz
- ZNPCs'den bahsetmişsiniz, oyuncuya rtp komudunu çalıştıracak bir npcyi spawna da ekleyebilirsiniz ama bu yöntem ile rtp girer girmez işlemez oyuncu npcye tıklaması gerekecek

Bu yöntemlerin birini kullanarak istediğiniz amacı gerçekleştirebilirsiniz.

çözebildinizmi bendede aynı sorun var

rtp plugini betterrtp kullanıyorsanız
skript ile halledilebilir betterrtp kullanıyorsanız yardımcı olabilirim.

evet betterrtp kullanıyorum npc ye bağlamada sorun yok yaptım ama rtpyi ilk atışta rastgele diğer atışta eski kaldığı konuma gitsin istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

dostum dcden istek attımda kabul edebilirmisin yardım lazım

randomtp plugini için skript buldum burdaki lucanya isimli dünyayı kendi sunucunuzdaki dünya ismi ile değiştirmeniz gerekecek. npc plugine (burdaki komuduyla isterseniz kendi dünyaadınızla değiştirin) /lucanyagit komudunu eklemeniz gerekecek

Ekli dosyalar

çok teşekkür ederim çalıştı ama bir sorun var ölünce komutu kullandığımda random tp atması lazım bir yanlışlık olmuş

yani oyuncu öldükden sonra kaldığı yerden değil randıman atmasını istiyorsunuz? doğru anladım dimi

çok teşekkür ederim çalıştı ama bir sorun var ölünce komutu kullandığımda random tp atması lazım bir yanlışlık olmuş
Basit Bir Skript İle Çözelbilirsin
Not:Skriptti Test Etmedim
Betterrtp Eklentisi ile çalışır

Kod:
on first join:
    execute console command "rtp player %player% Belirli Dünya ismi "
on death:
    execute console command "rtp player %player% Belirli Dünya ismi"

elinize sağlık ama hala sorun var bu komutu npc ye ekledim ama sadece oplar kullanabiliyor normal oyuncular kullanamıyor ayrıca bu komutu ilk kullandığımda beni lobi dünyasında bu komutu lobide komutu kullandığım yere kaydediyor ve komutu diğer kullanışımda lobideki ilk kullandığım yere tpliyor yani ilk tıklayıştaki diğer dünyaya götüren rtp çalışmıyor. bunu diğer dünyada çalışıyormu diye denemek için mvtp ile diğer dünyaya geçip orada herhangi bir yerde /spawn yazdım ve oradaki konumumu kaydetti yani skript çalıştı ama kısacası lobide bu skripti kullanışımda beni diğer dünyaya rastgele biryere ışınlamıyor lobiye komutu kullandığım yere konumumu kaydediyor. Lütfen bu konuda yardımcı olurmusunuz çok uğraştım ama bişey yapamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl