Çözüldü znpcs hatası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ErwinX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 301
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ErwinX

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Minecraft
semih2312
Arkadaşlar bi sunucu açtım znpcs plugini kullanıyorum şunu yazdığım zaman "/znpcs action add 1 CONSOLE mvtp %player_name% skyblock" bunu yazdığımda şu hatayı veriyor sorry ı couldn't find player %player_name%" hatası alıyorum herşeyi denedim yinede olmadı kimsede çözümü paylaşmamış bilen varsa acil yazsın lütfen

komutta add ile 1 yerini değiştirip dener misin add 1 yerine 1 add yani

Arkadaşlar bi sunucu açtım znpcs plugini kullanıyorum şunu yazdığım zaman "/znpcs action add 1 CONSOLE mvtp %player_name% skyblock" bunu yazdığımda şu hatayı veriyor sorry ı couldn't find player %player_name%" hatası alıyorum herşeyi denedim yinede olmadı kimsede çözümü paylaşmamış bilen varsa acil yazsın lütfen
%player% şeklinde ekleme yapar mısınız.

ikisinide denedim yinede olmuyor

sunucunuzda placeholderapi eklentisi yüklü olması lazım ve bu eklenti üstünden /papi ecloud download Player komudunu çalıştırarak %player_name% placeholder'ini sunucunuza çalışamsı için yüklemeniz gerekiyor bunları yaptınız mı?

sunucunuzda placeholderapi eklentisi yüklü olması lazım ve bu eklenti üstünden /papi ecloud download Player komudunu çalıştırarak %player_name% placeholder'ini sunucunuza çalışamsı için yüklemeniz gerekiyor bunları yaptınız mı?
yapmadım ama denicem olursa dönüş yaparım

çok teşekkür ederim papi yi biliyodum ama denemek hiç aklıma gelmedi çok teşekkürler kralsın sağol :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl