kashiandwazaki
fancynpcs 1.16.5 desteği var mı modrinth sitesinde en düşük 1.19 olarak görüyorumdaBiraz araştırma yaptım ve znpc eklentisi yerine znpcplus kullanmanız daha sağlıklı olacaktır. Veya fancynpc kullanabilirsiniz yeni nesil ve çok daha güvenli bir eklenti.
kashiandwazaki
1.16.5 sürümünde olduğunuzu unutmuşum zNpcPlus kullanın.fancynpcs 1.16.5 desteği var mı modrinth sitesinde en düşük 1.19 olarak görüyorumda
kashiandwazaki
Configi tam olarak iletebilir misiniz ?Plus olanı indirdim configde dediğiniz ayar mevcut buraya ne yazmam lazım yada silip boşmu bırakmalıyım hiç gözükmemesi için
Ekli dosyayı görüntüle 280682
kashiandwazaki
tab-display-name: "" olarak deneyin. olmazsa tab-display-name: -1 yaparak deneyin.
kashiandwazaki
tab-hide-delay: 1 yapıp dener misin ?"" olarak yapınca bu şekil oldu
Ekli dosyayı görüntüle 280686
-1de ise
Ekli dosyayı görüntüle 280688
şeklinde oluyor 1.si idare eder ama sanırım hiç göstermeme gibi bir şansımız yok belirli bir alan içerisine girince başta tabda bu şekilde gözüküyor sonra kendiliğinden kayboluyor tamamen engelleme yolu yoktur değilmi hiç tabda 2 3 saniyelikte olsa göstermeme gibi
0 yaptım çok seri kayboluyor anlık gözüküp gidiyor düzeldi çok teşekkürler yardımcı olan herkese tekrardan teşekkürler iyi forumlar dilerimtab-hide-delay: 1 yapıp dener misin ?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!