benjamin17
Merhabalarnpc tıklayınca böyle bir menu yok diyor fakat manuel chate yazınca menu açılıyor sorun nedir?
djarda2
znpcs performans olarak daha iyizNPC yerine Citizens2 tercih etmeniz daha iyi olacaktır.

benjamin17
Aslında pek iyi olduğu söylenemez.znpcs performans olarak daha iyi
djarda2
citizenste gereksiz çok fazla özellik var %99un kullanmayacağı ve tr makineleri için belki citizens daha mantıklı olabilir çünkü çoğu cpular aşırı oversold ama iyi bir işlemci ile bence znpcs daha iyi performans olarakAslında pek iyi olduğu söylenemez.
Znpcs işlemci odaklı bir npc plugini. Citizens aksine islemcinizi yoruyor.
Citizens ise daha çok ram odaklı. İşlemci yerine Rami yiyor.
MC sunucularında işlemci önemli olduğu için citizens bir tık ön planda.
Citizens eklentisi Performans düşürmez yani en azından cok fazla değil. Ayrıca zNPC'e komut adama vb. zor olması tercih edilmemesinin bir farklı nedeni. zNPC eklentisi Citizens yanında eksik kaldığı icin bir cok kişi Citizens veya ArmorStandTools eklentisini kullanıyor ve öneriyor.citizenste gereksiz çok fazla özellik var %99un kullanmayacağı ve tr makineleri için belki citizens daha mantıklı olabilir çünkü çoğu cpular aşırı oversold ama iyi bir işlemci ile bence znpcs daha iyi performans olarak
djarda2
benim kendi deneyimimde düşürdü açıkçası znpcs bende daha iyi performans veriyor ama makineye de bağlıCitizens eklentisi Performans düşürmez yani en azından cok fazla değil. Ayrıca zNPC'e komut adama vb. zor olması tercih edilmemesinin bir farklı nedeni. zNPC eklentisi Citizens yanında eksik kaldığı icin bir cok kişi Citizens veya ArmorStandTools eklentisini kullanıyor ve öneriyor.
Benim size önerim zNPC değilde Citizens2 veya ArmorStandTools eklentisini kullanmaya başlaman.
Callen_
pluginin shopu çalışıyor fakat kendi yaptıgım menu çalışmıyorMerhabalar
Znpc plugininde menünün açılması için yazılan komudu atarsanız çalışmıyor malesef.
Bunun yerine şu komut çalışıyor.
/znpcs action add <id> CONSOLE dm open menuismi %player_name%
Her menü için bunu sürekli yapacağınız dan dolayı citizens pluginini kullanmanızı öneririm.
Callen_
hocam citizens2 linki atar mısınız ben bir türlü indiremiyorum dev sürümü felan varmış free sanırımCitizens eklentisi Performans düşürmez yani en azından cok fazla değil. Ayrıca zNPC'e komut adama vb. zor olması tercih edilmemesinin bir farklı nedeni. zNPC eklentisi Citizens yanında eksik kaldığı icin bir cok kişi Citizens veya ArmorStandTools eklentisini kullanıyor ve öneriyor.
Benim size önerim zNPC değilde Citizens2 veya ArmorStandTools eklentisini kullanmaya başlaman.
hocam citizens2 linki atar mısınız ben bir türlü indiremiyorum dev sürümü felan varmış free sanırım
Callen_
hocam sorun şu sanırım kendi yaptıgım menuler chate yazınca kırmızı gözüküyor sanırım ondan tanımıyor onu nasıl halledebilirimDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Görsel ile sorununu destekle mesaj ile anlayamam. Bir de detaylı anlatım yaparsan daha hızlı sorunun çözülür.hocam sorun şu sanırım kendi yaptıgım menuler chate yazınca kırmızı gözüküyor sanırım ondan tanımıyor onu nasıl halledebilirim
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!