Çözüldü Znpc deluxemenu çalışmıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Callen0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 592
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Callen0

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
10
Minecraft
Callen0

Discord:

Callen_

npc tıklayınca böyle bir menu yok diyor fakat manuel chate yazınca menu açılıyor sorun nedir?

npc tıklayınca böyle bir menu yok diyor fakat manuel chate yazınca menu açılıyor sorun nedir?
Merhabalar

Znpc plugininde menünün açılması için yazılan komudu atarsanız çalışmıyor malesef.

Bunun yerine şu komut çalışıyor.

/znpcs action add <id> CONSOLE dm open menuismi %player_name%

Her menü için bunu sürekli yapacağınız dan dolayı citizens pluginini kullanmanızı öneririm.

znpcs performans olarak daha iyi
Aslında pek iyi olduğu söylenemez.

Znpcs işlemci odaklı bir npc plugini. Citizens aksine islemcinizi yoruyor.

Citizens ise daha çok ram odaklı. İşlemci yerine Rami yiyor.

MC sunucularında işlemci önemli olduğu için citizens bir tık ön planda.

Aslında pek iyi olduğu söylenemez.

Znpcs işlemci odaklı bir npc plugini. Citizens aksine islemcinizi yoruyor.

Citizens ise daha çok ram odaklı. İşlemci yerine Rami yiyor.

MC sunucularında işlemci önemli olduğu için citizens bir tık ön planda.
citizenste gereksiz çok fazla özellik var %99un kullanmayacağı ve tr makineleri için belki citizens daha mantıklı olabilir çünkü çoğu cpular aşırı oversold ama iyi bir işlemci ile bence znpcs daha iyi performans olarak

citizenste gereksiz çok fazla özellik var %99un kullanmayacağı ve tr makineleri için belki citizens daha mantıklı olabilir çünkü çoğu cpular aşırı oversold ama iyi bir işlemci ile bence znpcs daha iyi performans olarak
Citizens eklentisi Performans düşürmez yani en azından cok fazla değil. Ayrıca zNPC'e komut adama vb. zor olması tercih edilmemesinin bir farklı nedeni. zNPC eklentisi Citizens yanında eksik kaldığı icin bir cok kişi Citizens veya ArmorStandTools eklentisini kullanıyor ve öneriyor.

Benim size önerim zNPC değilde Citizens2 veya ArmorStandTools eklentisini kullanmaya başlaman.

Citizens eklentisi Performans düşürmez yani en azından cok fazla değil. Ayrıca zNPC'e komut adama vb. zor olması tercih edilmemesinin bir farklı nedeni. zNPC eklentisi Citizens yanında eksik kaldığı icin bir cok kişi Citizens veya ArmorStandTools eklentisini kullanıyor ve öneriyor.

Benim size önerim zNPC değilde Citizens2 veya ArmorStandTools eklentisini kullanmaya başlaman.
benim kendi deneyimimde düşürdü açıkçası znpcs bende daha iyi performans veriyor ama makineye de bağlı

Merhabalar

Znpc plugininde menünün açılması için yazılan komudu atarsanız çalışmıyor malesef.

Bunun yerine şu komut çalışıyor.

/znpcs action add <id> CONSOLE dm open menuismi %player_name%

Her menü için bunu sürekli yapacağınız dan dolayı citizens pluginini kullanmanızı öneririm.
pluginin shopu çalışıyor fakat kendi yaptıgım menu çalışmıyor

hocam citizens2 linki atar mısınız ben bir türlü indiremiyorum dev sürümü felan varmış free sanırım

hocam sorun şu sanırım kendi yaptıgım menuler chate yazınca kırmızı gözüküyor sanırım ondan tanımıyor onu nasıl halledebilirim
Görsel ile sorununu destekle mesaj ile anlayamam. Bir de detaylı anlatım yaparsan daha hızlı sorunun çözülür.

/znpcs action add 2 CMD menu
bu kodu yazıyorum fakat çalışmıyor ama normal chate menu yazınca çalışıyor fakat menu yazarken kırmızı gözüküyor yani tanımlı degil gibi

Ekli dosyalar

• 2024-03-10_12.27.28.png
    2024-03-10_12.27.28.png
    1,5 MB · Görüntüleme: 102
konu kilit skripte tanımladım oldu teşekkürler <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl