zirvenetwork.keyubu.com |Op Skyblock |Gelişen Sunucu |Yeni sistemler gelecek|Yakında Hub

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Altay_RG

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
4
Minecraft
Altay_RG

Discord:

Altay

Minecraft sunucumuz hakkında kısa bir hatırlatma : sistemler basit sık kullanılan sistemler olabilir ve konu tasarımımızda keyubudan olabilir ancak çok hızlı gelişen bir sunucuyuz ve size en yakın zamanda özgün ve efsanevi diğer sunucuların örnek alacağı sistemleri getirmeye hazırız. Sizlerden tek ricam sunucumuza destek çıkmanız.
Yapılan bağışlarla buraya kadar geldik ve hatalarımızdan tamamiyle ders aldık. Oyuncularımıza en iyi sistemi , eğlenceyi yaşatmaya geldik. Skyblockdan Sonra hub olacağız.
Eğlenceyi 2 katına çıkaracağız. Haydi neden bu yazıyı okuyorsun sunucumuza gel ve farkı gör. Ayrıca eski samimiyeti bu zor günlerde sunucumuzda görmeye hazır ol.
PAKETİMİZ ORİJİNALDİR. Çalıntı map kullanmıyoruz. Ayrıca insanların emeklerini korkmadan verebilecekleri bir sunucu açmaya karar verdik .
Sunucuya giriş 1.12 sürümünde oyuna katılamayabilirsiniz.

JiKtGH.jpg

1.PNG

2.PNG

3.PNG

4.PNG

5.PNG

Son düzenleme:
Haritaları beğenmedim, sistemler klasik. Gelişmeniz dileğiyle...

Açıkçası bildiğimiz Skyblock sunucularından zerre kadar farkını göremedim. İşin içerisinde biraz daha özgün katarsanız iyi yerlere gelebilirsiniz :))

Haritalar ve sistemleri geliştirmeniz gerekiyor. Konu tasarımına zaten bir şey demek istemiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl