Zindev Craft Klasik /MMORPG /Sınıflıar/10 Aydır Açık/Türkiyenin İlk ve En iyi MMORPG Sunucusu! 1.7.2

Elmaslar
79
88zhquf.jpg

Arkadaşlar Türkiye'nin ilk MMORPG serveri olan ZcK'yı en son hali ile 8 aydır size sunuyorum ve 8 aydır sizde oynuyorsunuz.Ne kadar MMORPG Türk serveri gördüyseniz %80'i bu serverden çalıntıdır.Şimdi zavallı kopyaları oynamak varken neden orjinal serverde oynamıyorsunuz ?
Evet bu bir davetdi iyi oyunlar :)
Videolar:

Resimler:

KXzmXUF.jpg

AQyFJOG.jpg

Peki anladık whitelist yok mu ?
Tabiki yok MMO kismi buradan geliyor zaten.

Ooo iymis hemen girelim.

Yok öyle iş ilk önce kaynak pakedimizi yüklemelisiniz.Yüklemeden servere girersen server bunu algılar ve BAN ATAR !

Kaynak paketini zincraft.tr.gg 'den bulabilirsiniz.
Kaynak Paketini Neden yüklemelisin ?
-Yeni müzikler
-Yeni ses efektleri
-Yeni silah çeşitleri;
>Alev Kılıcı
>Hançer
>Alev Baltası
>Kolye
>Taş
>Sağlam Kılıç
>Mızrak
-Yeni müzikler
-Yüklemezsen Serverden Uzaklaştırma Alırsın
-Yeni eşya animasyonları
-Gıcık Köylü Seslerini Engeller
Genişletmek için tıkla...
Server özellikleri:
-Sınıf sistemi(Barbar,Savaşçı,Pyromancer,Okçu)
-Her Sınıfa Ayrı Yetenek Dalı(Yetenkler servere özeldir)
-12 adet Mekan
-50'den fazla Canavar
-250'den fazla NPC
-+20 Görev
-PlotMe
-Demirci Sistemi(+1,+2 vb)
-7 Adet Boss
-20 Seviye(Şu anda maksimum 18)
-500'den fazla Eşya
-Konsept çizimleri ile yapılmış kaliteli Mimari
-Eşsiz Atmosfer ve Pvp Deneyimi
-Klanlar
-Animasyonları ve şekilleride dahil MODSUZ özel eşyalar(hançer,alev kılıcı vb)
-Altın ile yapılan gerçekçi ticaret.
-Para seviyeleri(Bozuk Para,Külçe,Blok)
-Gizli Sandıklar
-Gizli Demirciler
-Gizli Boss'lar
-3 Adet Zindan(Kesinlikle düşündüğünüz saçma zindanlardan değillerdir içinde kaybolabilirsiniz)
-Özel Spawnerler(Su fışkiyesi,yada duvarda duran bir kafanın size alev topu atması)
-Asalar
-Parkurlar
-Area51 eventi(Hiç bir serverde yoktur)
-Öküz eventi(Hiç bir serverde yoktur)
-Altın yumurtlayan DAVIK eventi(Hiç bir serverde yoktur)
-Meyhane,yeni müzikler ve gerçek içkiler
-Sınıf denge sistemi(Barbar çok vururken defansı düşüktür,Savaşçı az vururken defansı yüksektir gibi)
-Atmosfer arkaplanları(Arkaplanda jungle ormanı göreceğinize daha sağlam ağaçlar görebilirsiniz)
-Atmosfer müzikleri(Gerilmeniz gerektiği yerde gerilim müziği,savaşmanız gerektiği yerde savaş müziği...)
-Petler(Belki bir pikachu değil ama wither petiniz olabilir )
-Ölmeden yaptığınız öldürme sayısına göre para verme
-Ruh Şekillendirme Sistemi(Statü sistemi)
-Serverin kendine özel pluginleri
-PvP Denge Sistemi
Kaynak Paketini Yükledikten sonra girebilirsiniz.(zincraft.tr.gg)
Server ip : oyna.zindevcraft.net (Lütfen yukarıdaki yazıları oku,yoksa servere girdiğinde oyundan atılabilirsin.)
Server Alternatif ip: zindevcraftbeta.nitrado.net
Sürüm 1.7.2
Hikaye:
Efsaneye göre,Tanrı Zindev'in lanetlediği bir kişi vardır.Bu kişi daha önceden Tanrı Zindev tarafından kutsanan ve görevlendirilen Efendi Furiy'dir.Furiy'nin çok iyi canlı yapma yeteneğine güvenen Tanrı Zindev,Furiy'den yeni gelen oyuncular için bir eğitim NPC'si yapmasını istedi.İlk başta Furiy,Zindev'den bir canlı için gereken temel malzemeleri istiyordu fakat sonradan çok garip ve ölümcül malzemeler istemeye başladı.Heleston Kafa Tası,Cadı Muskası,Alev Özü'nün Yarısı.Tanrı Zindev buna rağmen istenen malzemelerin hepsini getirdi...
Bir gün Furiy'nin çalışma odasına giren Zindev şaşkınlıkla kaldı.Furiy kendi NPC'sini yapmıştı.Bu NPC'nin aklı hep katliamla doluydu ve tek amacı Zindev'in Özüydü.Furiy banlanmadan önce son sözlerini söyledi
'Yok Et...'
-Banned Player Furiy for Kara Büyücülük
NPC Furiy emri aldığı için spawn'a gitti.Kölelerini canlandırmaya,Efendisinin kılıcını spawn'da aramaya başladı.Zindev Furiy'e karşı koymaya çalıştı fakat Furiy'nin Köleleri ve Furiy onun için çok güçlüydüler.
Zindev'de yaşam malzemesi kalmadığından ve Furiy kılıcı bulmak üzere olduğundan,Zindev onun kadar yaşlı olan Alev'e gitti.Bu bayan NPC'lerine ruh vermek yerine onları köle yapmayı tercih ederdi ve en tehlikeli anda bile tane tane ve ukala konuşurdu.
Zindev Alev'e:
-Onu hemen yok etmek zorundayız !
-Kendin başlattığın şeyi yok edecek gücün yok mu Tanrı(!) Zindev
-Eğer benim özümü alırsa sıra sana gelir ve senin özünün yarısını alıp buraya tıkmadan önce ne kadar güçlü bir öze sahip olduğumu biliyorsun.
-Kölelerim icaplarına bakacaktır.
-Hayır,bakamayacaklar olur da Furiy efendisinin kılıcını bulursa Evren(Server) yok olacak ve sonra başka Evrenlere geçecek.
-Peki o zaman ne istiyorsun bay dahi ?
-Senden 4 Ruh özü istiyorum.
-Peki ya karşılığı?
-Furiy'i yok etmek.
-(Kahkaha atar) bunun bana bir yararı yok,daha başka neyin kaldı elinde ?
-Neyim Kaldı ?
-Sen daha iyi biliyorsun
-Haddini aşmaya başladın !
-O haricinde hiçbirşeyin kalmadı.
-Eğer...eğer bana 4 ruh özü verirsen sana özümün yarısını vereceğim.
Alev teklifi hemen kabul etti,ve Zindev Tanrılıktan,Efendiliğe düştü tıpkı Alev'in Lordluktan Efendiliğe yükseldiği gibi.
Zindev Alev'in ininden ayrıldıktan sonra hemen canlı yapmaya başladı.
Şahin kadar iyi görebilen ve bir yarı Tanrı kadar hızlı koşabilen bir insan.(Okçu)
Özünde Delilik bulunan ve Alev'den acı çekmeyen bir köle(Pyromancer)
Çelik göğsünü hiç bir kılıcın kıramadığı bir kahraman(Savaşçı)
Kalın bilekleri ile kayaları parçalayan bir delikanlı(Barbar)
Zindev sınıflarını yanına aldı ve Furiy'nin kölelerine saldı.Pyromancer kül edici alevlerini üzerlerine saldı,Okçu hepsinin kafatasını oklarıyla deldi.Savaşçı'nın çelik bedenine hiç bir zarar gelmedi ve hepsini tuzla buz etti.Barbar bir balta savuruşuyla en az 3 köleyi doğradı.Bu sırada Zindev kılıcı buldu ve onu Bedrock'tan bir hapisin içine yerleştirdi.Furiy'i bekledi,Furiy geldi,odaya girdi ve Zindev anında odayı kapattı.Furiy'nin son sözleri
'Bu bloklar beni tutamaz!'
Aradan 250 yıl geçmişti ve artık insanlar 4 sınıfa ayrılmıştı.Büyük bir patlama duyuldu,hava karardı ve bir daha asla gündüz olmadı.Alev ininde kahkahalar atıyordu ve Zindev ise ne olduğunu gayet iyi biliyordu.
Kara Lord Furiy Dönmüştü !
iUG8x2Y.png

Klan Savaşları
Evet tahmin ettiğin gibi bir klan sistemi var ama tabiki faction değil.Klanınız özel blok çeşitleri olan arsa blokları ile genişliyor ve klanları sadece vipler açabiliyor.Böylelikle saçma claimler veya haddinden fazla klanlar olmuyor.
Klan Savaşı
Eğer bir klan bir klana savaş ilan eder ve iki liderde savaşı kabul ederse.İki klanın arsalarıda karşı klana karşı korumasız olur.Yani gidip sandıkları açabilir,yağmalayabilir hatta esir oyuncular tutabilirsiniz.Ama unutmayın sizin bölgenizede aynı şeyi yapabilirler.
Kardeşlik
Evet kardeşlik sistemimiz bulunmakta.Klanınıza bir üyeyi aldıktan sonra o üye 'güvenilmez' olarak kayıt olur.Lider eğer onu 'kardeş' olarak atarsa.Klanınıza bir kardeş daha eklenir.Kardeşlerinizle MMORPG'nin Doruklarına Varın !
8JPjK47.png

Daha Güçlü Eşyalar,Daha fazla Demirciler !
Tahmin ettiğin gibi serverin geniş bir eşya yelpazesi var.Mızrağından kılıcına,kılıcından hançerine,hançerinden büyülü taşına her türlü silahı zindanlarda bulabilirsin.
Ruh Şekillendirme Sistemi !(Statü sistemi)
Arkadaşlar 15 saatlik kodlamanın sonucunda yaptığım bu plugin tamamen Zindev Craft'a aitdir,üzerinde çok uğraştım kıymetimi bilin :)
Oyuna bazı dinamikler ekleyen bu yeni sistemdeki statüler:
XuSiSzE.png

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kritik Saldırı
% şansına göre denk gelen bu statü gerkçekleştiğinde vurduğunuz hasar %50 daha fazla vurur.
Örnek :
8 Zarar Vuran Bir Oyuncu Kritik Hasar Gediğinde;
12 Zarar Vurur
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sıyrılma
% şansına göre denk gelen bu statü gerçekleştiğinde oyuncuya vurulan hasar ıska sayılır ve oyuncunun canı gitmez.
Kanama
% şansına göre denk gelen bu statü gerçekleştiğinde hasar alan kurban 3 saniye boyunca zehir etkisinde kalır.
Saldırı Bonusu
Sayısal +'ya göre eklenen bu statü gerçekleştiğinde vurulan hasara fazladan zarar ekler.
Örnek:
Saldırı Bonusu 0 olan bir Oyuncu 8 Vuruyor.
Saldırı Bonusu 11 olan aynı oyuncu 19 Vuruyor.
Savunma Bonusu
Sayısal +'ya göre eklenen bu statü gerçekleştiğinde vurulan hasarı absorbe eder.
Örnek:
Savunma Bonusu 0 olan bir oyuncu 16 hasar aldı.
Savunma Bonusu 5 olan aynı oyuncu 11 hasar aldı.
Can Bonusu
Sayısal +'ya göre eklenen bu statü eklendiğinde maksimum can artar.
Örnek
Can Bonusu 0 olan bir oyuncunun canı 25
Can Bonusu 7 olan aynı oyuncunun canı 32
Sistem nasıl işliyor ?
Statü geliştirmek için xp yani minecraftın kendi xpsi gerekiyor.İlk statü geliştirmeleri 6 seviyeden başlıyor ve herhangi bir statüyü geliştirdiğinizde geliştirdiğiniz statünün seviye ihtiyacı +2,Diğer statülerin seviye ihtiyacı +1 Artıyor.
Örnek:
Kritik Saldırı için gereken ihtiyaç:6
Sıyrılma için gereken ihtiyaç:6
Kanama için gereken ihtiyaç:6
Saldırı Bonusu için gereken ihtiyaç:6
Savunma Bonusu için gereken ihtiyaç:6
Can Bonusu için gereken ihtiyaç:6

Kritik Saldırıya +1 statü verelim ve sonuç:

Kritik Saldırı için gereken ihtiyaç:8
Sıyrılma için gereken ihtiyaç:7
Kanama için gereken ihtiyaç:7
Saldırı Bonusu için gereken ihtiyaç:7
Savunma Bonusu için gereken ihtiyaç:7
Can Bonusu için gereken ihtiyaç:7

Böylelikle ilk vermeniz gereken statünün sınıfınıza göre önemli olduğunu anlayabilirsiniz.Plugin tamamen benim eserimdir.Oyundayken ./zckarakter yada ./zcmenu'den karakter bölümüne tıklıyarak menüsüne erişebilirsiniz.

Ruhumu Sıfırlayabilir miyim ?
Tamda bunu düşünüyordun değil mi ? Zindev Craft'da sınıflar para ile sıfırlanır fakat statünüzü bedavaya sıfırlayabilirsiniz.
Hemde statü için yatırdığınız Seviyeleri geri alarak !
Daha iyisi Şam da kaysı :)
Skill Sistemi
Her sınıfın kendisine ait bir skill ağacı bulunmakta ve hepsi sınıfın konseptine göre uyum sağlamaktadır.Pyromancer iken ilk skilliniz Alev Topu yada Sıcak Sarılma olurken Savaşçı iken ilk skilliniz Delici Darbe yada Çevik Beden oluyor.Her skillin kendine göre hoş animasyonları ve ses efektleri vardır.Delici darbe kullanırken ani bir Enderman sesi yada Çılgınlık kullanırken Ender Dragon kükreme sesi duyabilirsiniz.
Canavar Çeşitliliği
Her mekanın kendine ait en az 3 canavar çeşidi vardir.Üst üste binmiş Kemik Yığınları,nefretle dolu Heleston yada zenginliğin gözünü kör ettiği barbar reisi Molach ?
Bir zindan ne kadar derin olabilir ki ?
Evet Zindev Craft'ın zindanları görebileceğiniz en büyük zindanlardır ve çeşitli tuzaklar barındırmaktadırlar.Örnek olarak siz yürürken arkanızdan size alev topu atan bir taret yada tepeden ok düşürerek sizin yolunuzu kapatan bir blok.Aman ha Zindan Hayaletlerine dikkat,zira kendileri öfkeyle dolu ve öldürmekten zevk alan canlılardır.Sandıkları açarak para yada eşya toplayabilir ve demircileri bularak mükemmel eşyalar yapabilirsin.Bu işin sonu her zindanda olan Boss'ta bitiyor :)
Kişisel Gelişim Yapabiliyoruz Peki Ya Ekipman ?
Her sınıfın kendine ait demircileri bulunmakta ve bu demircilerden sınıf ekipmanınızı 18.seviyeye kadar geliştirebiliyorsunuz.Her 3 seviyede bir mekan değiştirdiğinden bu muhteşem atmosferi unutamıyacaksın :)
Görev Sistemi
Bir MMORPG'nin eksiksiz olması için görevler şarttır.Tabiki tek bir yazarın yazdığı görevler saçma olacak ve birbirini tekrarlıyacaktır fakat bu serverde Görevleri siz yazıyorsunuz ! Görevinizi yazıp başvurunuzu yaptığınızda göreviniz bir süre sonra oyuna aktarılmış oluyor !Böylelikle görevler daha çeşitli oluyor.
Örnek görevler:
-Heleston Suikastçisi
-Mor Toz Çiçeği
-Paslı Hançer
-Biraz Devriye
ve daha fazlası...
Pet Sistemi
Petlerinizi geliştiremesenizde onların üzerine binebilir yada onları kendi üzerinize bindirebilirsiniz.Bir enderman ile klan dünyasında kardeşlerinizi savunduğunuzu düşünün !
cW3ai3i.png

Burda bir Efsane var oda benim !
Evet serverin kendine özel bir pvp derecelendirme sistemi var.1/Amatör/'den başlayıp 80/EFSANE/'De biten bu sistemde şu ana kadar 24.000 oyuncu arasında efsane olabilen sadece 1 kişi var ! Belkide o sensindir ?
Efsane Listesi:
-Demachto
Oyunun Sonu
Oyundaki gerçek amaç Furiy'i yenip,güneşi tekrar servere getirmektir.Furiy oyunun en güçlü kılıcına sahiptir ve herhangi bir yerde size meydan okur.İsterseniz meydan okumayı reddedebilirsiniz.Eğer kaybederseniz Lord Furiy sizi banlar.Eğer kazanırsanız Furiy'nin Kılıcına sahip olursunuz.Furiy oyunda %0.007 şans ile canlanmaktadır.
PvP Denge Sistemi
Son zamanlarda farkettim ki herkes pvp atıyor fakat Elmas setli yada Master set üzeri olan kişiler 1.seviye olan arkadaşlarımızı tek bir darbede öldürüyorlar.Bunu engellemek amaçlı yaklaşık 4 saat özel bir plugin kodladım.Sistem şu şekilde çalışıyor;
Eğer 1-4 Seviye Ekipmana sahipsen sadece 1-4 seviye Ekipmana sahip oyuncularla PvP Atabilirsin.
Eğer 5-10 Seviye Ekipmana sahipsen sadece 5-10 seviye Ekipmana sahip oyuncularla PvP Atabilirsin.
Eğer M1-L4 Seviye Ekipmana sahipsen sadece M1-L4 seviye Ekipmana sahip oyuncularla PvP Atabilirsin.
Ayrıca Elmas set'de 3.gruba(M1-L4) giriyor.
ZmbTOr5.png
Herkes kendi boyutuna kafa tutmalı değil mi ??

IP Adresini Tekrarlıyorum:
oyna.zindevcraft.net

Server Aralık 2013'den Beri Açık:
Son Güncelleme Tarihi:02.09.2014/08:28(Hala açık)
Her ne kadar Tanrılar,Efendiler,Lordlar olsada sunucumda herkesin inancı kendinedir ve benim için; Allah'tan başka Yaratıcı yoktur ve hepimiz onun kuluyuz.

gerçekten de super bir sunucu bayılıyorum

Güzel Konu Başarılar

super bi hikayesi ve süper pluginleri var cok emek harcamısınız ama okcu herkesten güçlü mesela Baltacı oldum (barbar) gitim helestona Heleston bana tek atı para kasamıyorum 10 seviye ekipmanlarla kaldım sazan gibi :(( 11 seviye Zyern block istiyo onu yapana kaddar 1 ay geçer. :(

Ya Giremiyom Ben Napcaz

Hortlatmak gibi olmasında hala açık mı?

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl