Bulundu Zindan plugin önerisi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Rashly
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 180
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rashly

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
7

Discord:

apollii

Merhaba forum üyeleri sunucuma zindan sistemi eklemek istiyorum aklınızda paralı veya parasız plugin önerisi olan varmı?

Merhaba, ne tarz bir zindan sistemi istiyorsunuz ? Kaynak paketli mi mob kesmeli mi ona göre tavsiyelerde bulunayım.

MythicDungeons.

MythicDungeons ve MythicMobs

Merhaba, ne tarz bir zindan sistemi istiyorsunuz ? Kaynak paketli mi mob kesmeli mi ona göre tavsiyelerde bulunayım.
Başlangıç olarak kaynak paketsiz ama ilerleyen süreçte kaynak paketli istiyorum

Dungeons+ veya MythicDungeons kullanabilrisiniz. Özel yaratıkilar için ise MythicMobs veya EliteMobs kullanabilirsiniz.

Daha basit bir şey isterseniz zindan dünyası oluşturup skript ile özel yaratıklar doğurup şansla eşya düşürmesini sağlayan bir sistem yapabilirsiniz.

Ek olarak polymart, bbb gibi platformlarda hazır dungeon sistemleri var, onlardan da satın alabilirsiniz.

Kanka hem paralı hem parasız arıyorsan Mythic Dungeons tam sana göre. Ücretsiz sürümü mevcut ama maksimum 2 zindan oluşturma sınırı var. Başlangıç için seni idare eder, kaynak paketi zorunluluğu da yok. İleride sunucu büyürse ve daha fazla zindan istersen tam sürüme geçersin.

MythicMobs'a bayıldım ModelEngine ile çok güzel şeyler yaptım galiba Mythic Dungeons alacağım, yorumun için teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl