Çözüldü Zindan İstek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rtcmistaken

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
15
Minecraft
for4one

Discord:

Emir#1288

Merhabalar, iyi günler

Sonoyuncu 1.4 titanyumda yeni getirilen zindan sistemini uzun süredir araştırıyorum fakat benzer eklenti modüllerini bulamadım

Eğer bilmiyorsanız;
Zindanlar, kademe ile ilerledikçe gelişen bosslardan oluşmaktadır ve takımlı olarak girilmektedir. 4 kişi ile girilebilir ve kademe sonlarında ayarlamalar oluyor. Buna benzer bir eklenti biliyorsanız ismini verebilirseniz çok mutlu olurum, ücretli olabilir

Merhabalar, iyi günler

Sonoyuncu 1.4 titanyumda yeni getirilen zindan sistemini uzun süredir araştırıyorum fakat benzer eklenti modüllerini bulamadım

Eğer bilmiyorsanız;
Zindanlar, kademe ile ilerledikçe gelişen bosslardan oluşmaktadır ve takımlı olarak girilmektedir. 4 kişi ile girilebilir ve kademe sonlarında ayarlamalar oluyor. Buna benzer bir eklenti biliyorsanız ismini verebilirseniz çok mutlu olurum, ücretli olabilir
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Bunu mu diyorsunuz?

Merhabalar, iyi günler

Eğer bilmiyorsanız;
MineToska sunucumuzda geçen yıl yapmış olduğumuz bir sistem. Çok zor bir sistem değil skript ile rahatça yapabilirsiniz.

MineToska sunucumuzda geçen yıl yapmış olduğumuz bir sistem. Çok zor bir sistem değil skript ile rahatça yapabilirsiniz.
Skript ile bende yapabilirim fakat bana ücretli eklenti gerekiyor. Sağlam olduğu sürece ücretli veya ücretsiz olması farketmiyor. Bu yüzden eklenti tercih ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl