Zeno Network | Play.ZenoNW.com | 1.7x 1.8x

Cuisinier

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
ZENO NETWORK

Yaklaşık 2014 yılından beri farklı isimlerler sunucular açtım. ZenoNetwork ise Geçen yıl açıldı bazı sorunlar yaşandı kapandı çöktü vb. Şuanda ise süper bir şekilde geri döndük.

SUNUCU ÖZELLİKLERİMİZ
3 GB RAM
200 SLOT

Resimler
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Spawnımız eski HanelerMC serverinin spawnıdır.İzinli olarak kullanılmaktadır ayrıca internette de paylaşılmıştır. Bir Sorun Olursa Değiştiririm.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Lapis

Boss

VipHammadde

Sunucumuzda çok daha fazla warp ve özellikler vardır ben kısaca değinmek isterim

Jackpot Rütbe Kasalar Edit İtem vb

Play.ZenoNW.com

Konu Düzeni Kötü. Buildler Geliştirilebilinir. Başarılar Dilerim.

Siteden Kayıt Olmama Rağmen Sw girmiyor siteden kayıt olunuz diyor[DOUBLEPOST=1496877847,1496877803][/DOUBLEPOST]Siteden Kayıt Olmama Rağmen Sw girmiyor siteden kayıt olunuz diyor

DopBe hemen hallediyorum üzgünüm[DOUBLEPOST=1496880671,1496878990][/DOUBLEPOST]Arkadaslar yarın saat 3 event yapacağız ozamana kadar sunucumuz bakımdadır

Konu düzeninizi ve haritanızı geliştirebilirsiniz, başarılar. İyi forumlar.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl