Zapzup Survival 1.7.X !-- Yeni Açıldı--Sade Survival --Köylü Takas-- %90 Emek -- Tek Warp Orman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Jexus

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Zapzup Survival

Önceki serverimizi oynayanlar bilir çok sade bir survival serverdi.
Abartılı hiç bir şey yoktu. Server açıldıktan 3 gün sonra 32 oyuncuyla serverimiz dolmuştu.
Fakat ilerleyen zamanlarda pluginlerden kaynaklanan sorun yüzünden serveri kapatmak zorunda kalmıştık
Ara vermiştik şimdi tekrar açıyoruz.

Yeni serverde neler değişti ?
1- Server daha fazla zorlaştırıldı.
2- Gereksiz warplar silindi sadece /warp orman vardır.
3- Mob alanı kaldırıldı artık level kasmak zor emek vermeniz gerekiyor.
4. Köylü takası eklendi tarımdan maden kazanmaya ağırlık verildi
5. Vipler tekrar düzenlendi özellikleri düşürüldü Enchli elma kaldırıldı. En yüksek vipte P3 set vardır.

Server Bilgileri 1.7.X
Slot sayısı : 20 (Servere gerekli ilgi geldiğinde arttırılacaktır)
Ip adresi : ZapZupSurvival.nitrado.net

Server görüntülerine gelecek olursak öyle büyük bir spawn yoktur.
Küçüktür ve tüm gerekli bilgiler vardır. (Spawna basit diyenler olabilir fakat bukadarını bile düşünmüyorduk eski survival tadı vermesi için )

Spawn :
o82DR9.png

Xqya3D.png

Warp orman

VXAq7n.png

p8jrWo.png

5m4WNl.png

Köylü takasları buraya eklenmiştir.

Son düzenleme:
İsmi çok itici.
Nasıl diyim sunucunun yöneticilerini düşününce aklıma tecrübesiz küçük bi çocuk geliyor...
Yanlış anlama öyle oldugunu bilmiyorum sunucu ismi bende o duyguyu uyandırdı :)

İsmi çok itici.
Nasıl diyim sunucunun yöneticilerini düşününce aklıma tecrübesiz küçük bi çocuk geliyor...
Yanlış anlama öyle oldugunu bilmiyorum sunucu ismi bende o duyguyu uyandırdı :)
yanlış düşünüyorsunuz ama görüşünüze saygım sonsuz :) bu ismin bizim için özel bir anısı vardır size saçma gelsede o yüzden kullanıyoruz :)

Sunucu Kapalı.

Servere girdim ve bazı gördüklerim beni şaşırtdı. Özellikle /xray komutunun bulunduğunu fark ettim yetkiniz bulunmamaktadır diyor ama kendi hesalarınızda yahut arkadaşlarınızda bu komut olduğu düşüncesi adaletsizlik gibi geliyor.

Tamamen küfürbaz çocukların bulunduğu bir ortam gereksiz bir server.

Tamamen küfürbaz çocukların bulunduğu bir ortam gereksiz bir server.
Xray komutu söz konusu değil. küfür edilmeyen server göster bana ? çocuklar diye banlayalımmı serverden serveri abuk subuk sebeblerden dolayı kötülemeye hakkınız yok .

Beni Dinlesen iyi olabilir senin için sadece tavsiye . +12 saat boyunca açik olan bir rehber . özelikleri oyuncularla ayni kalitede sadece mute yetkisi ve bir kit vermeni öneririm . ve yaşi +16 dan yüksek olmali . çünki . Survival Sunucularda Gereksiz hakaret argo kelimeler küfürlere Maruz Kalan Oyuncular Bulunmaktadir . O yüzden Eski Tadi Kalmadi Survival Sunucularin.

Beni Dinlesen iyi olabilir senin için sadece tavsiye . +12 saat boyunca açik olan bir rehber . özelikleri oyuncularla ayni kalitede sadece mute yetkisi ve bir kit vermeni öneririm . ve yaşi +16 dan yüksek olmali . çünki . Survival Sunucularda Gereksiz hakaret argo kelimeler küfürlere Maruz Kalan Oyuncular Bulunmaktadir . O yüzden Eski Tadi Kalmadi Survival Sunucularin.
Server pazar günü açıldı henüz organize olamadık. +16 yaş rehber bulsak alacağız ama bulamadık[DOUBLEPOST=1448479288,1448404020][/DOUBLEPOST]Yapılar değişti günceldir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl