Zamanında 50 40 Liraya Okulda para biriktirip sunucu açanlar burdamı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YıldızCraft

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
17
Minecraft
mertcan57tr

Discord:

mertcan5734

4 Sınıftan beri hep para biriktirip sunucu açmışımdır ilk sunucum YıldızSky emek skyblock tabi o zamanlar eski paketler kendi lobimizi yapardık ekiple kendimiz market kısmını oluştururduk tabi vds fiyatları baya ucuzdu 50 liramıydı 40 liramıydı tam hatırlayamıyorum ama ucuzdu yani tabi o zamanlar cahildik sunucuyu nasıl tutturacaz falan sunucuyu açıyorduk ama ekip için açıyormuşum ben haberim yok sadece sunucuda ekip vardı o kadar ne günlerdi be YıldızSky yıllar boyunca yaklaşık 2022 kadar YıldızSky olarak açıyordum canım isteğince zevkim olunca ucuzdu yani vds fiyatları açabiliyorduk gücümüz yetiyordu okula giderken günlük param 5 liraydı 5 liraya bişeyler alabiliyorduk kantinden fakat ben hep biriktirdim işsiz gibi sunucuya yatırdım benim gibi yapanlar buradamı acaba :D eskiler güzeldi be şimdi vds fiyatlarına bakınca üzülüyorum yani iyi bir sunucu açmak 1k dan 20k kadar masraf yapmak gerek ne günlere kaldık be - KURBAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN

O zamanlar yine iyidi. Şimdi sunucu açmak için asgari ücretin yarısını çıkaracaksın :)

50tl mi :D, zamanında nitradodan 11tlye mi ne sunucu almıştık arkadaşla 6 slotluk. Essentials indirip dolu sunucuya girme izni vermiştik, tabi bunu öğrenene kadar bir süre 6 kişide kaldık :D

Zamanında açanlar kazandı.d

Yanlış hatırlıyor olabilirim ama AxiTR vardı bir zamanlar, çok çok uygun fiyatlara sunucular alınabiliyordu. Nitrado gibi şirketler biraz pahalı kalıyordu o zamanlar.
Birkaç hafta içerisinde tekrar bir sunucu kuracağım, her gün farklı hostinglerle karşılaşıyorum. Her birinin farklı fiyatı, özellikleri, yan ürünleri var. Bir hostingde karar kılmak aşırı zor.

50 tl yi 5 ortak biriktirip açıyorduk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl