Prânk#6733
DwordGG#2855
Ben böyle şeyler beklemiyordum da neyse :DMÖ 27–MS 1453 yılları arasında yaşamak isterdim. Roma İmparatorluğunu hep merak etmişimdir de :;p
Ben böyle şeyler beklemiyordum da neyse :D
Mustafa Kemal Atatürk'ün Cumhuriyeti kurduğu dönemlere..
Ben böyle şeyler beklemiyordum da neyse :DYukarıdaki arkadaşlardan biri MÖ 27 - MS 1453 Demiş. Aynı fikirdeyim :)
Ben böyle şeyler beklemiyordum da neyse :D1071 Malazgirt Savaşı zamanında Türkler'in Anadolu'ya girişini görmek isterdim. Gelecekten geldiğim ve Malazgirt Savaşı ile ilgili bilgim olduğundan dolayı Türkleri daha güçlü hale getirebilecek fikirler sunabileceğimi düşünüyorum.
DwordGG#2855
Ben böyle şeyler beklemiyordum da neyse :DTaş devrine giderdim kafa rahat bütün gün geziyorsun ne güzel :)
Taş devrine mi gidelim, bunu mu istiyordun :DBen böyle şeyler beklemiyordum da neyse :D
Dediğimi yanlış anlamışsınız sanırım neyse artık, böylede olur.
Olabilir :D
DwordGG#2855
Yok, normal yaşantınızda hangi zamana gitmek isterdiniz.Taş devrine mi gidelim, bunu mu istiyordun :D
Batuhan Yenidogan#6666
DwordGG#2855
Olabilir :D1789-1799 Yılları arasında Fransız ihtilali dönemlerini bizzat görmeyi isterdim.
Prânk#6733
1789-1799 Yılları arasında Fransız ihtilali dönemlerini bizzat görmeyi isterdim.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!