Yvz - TEAM ⊜ Plugin Paketi ⊜ Skript ⊜ Özel Plugin ⊜ Hepsi Sadece Tek Plugin Olarak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DenizYavuzZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.338

DenizYavuzZ

Biz ATATÜRK'ÜN Askerleriyiz !
Elmaslar
178
buu.jpg

Paket Fiyatları.png

Sade Paket.png
Orta Paket.png
Gelişmiş Paket.png

HaritaSatışları.png
ÖzelPluginKodlanır.png
SkriptFiyatları.png

SSS.png
Bilgilendirme.png

İletişim : DM

Ekli dosyalar

• Bu.jpg
    Bu.jpg
    182,1 KB · Görüntüleme: 221
Tek Pl de güzel :3 ama kasma vs olmaz dimi

İlginç olmuş.

Destek kısmın’da haksızsın, eğer ürününe güveniyorsan destek sınırsız olucak, örnek vermek gerekise, @BerkPW scriptini yapıyor desteğini’de veriyor!

Tek Plugin mi :D Orada Koptum Ben. Umarım Yanılmıyorsundur. :D.. Kolay Gelsin...

Eklentileri tek eklentide toplama işini denedin mi acaba? O iş o kadar kolay değil. Bunun için kodlarını açman gerekiyor ama ücretli eklentilerin çoğu obfuscateli. Ayrıca diyelim direkt classları sürükleyip başka jarın içine attın bunların eventlerini komutlarını registerlamalısın. Hadi diyelim bunuda yaptın bazı eklentiler için depend gerekiyor onu da sağlamak zorundasın. Yani bu iş senin açından zor.

Not: Umarım tek eklenti dediğin Skript değildir :'D :'D

Bak Tüm Eklentileri Birleştirmeni Anlarım Ancak WorldEdit + WorldGuard + Voxel (Varsa) Bunları Hayatta Birleştiremezsin. Ayrıca Birleştirmenin Bir Manası YOK. WorldGuard Bellekten 24 bit Alıyorsa Yine O Kadar Alıcak. Yok Eklentileri Birleştirdim %50 Daha Performanslı Olcak Yok Öyle Bir Kafa :D

Öyle uzun konu ilk defa görüyorum. Ve bu arada tek plugin mi? Sunucu için zararlı olmaz değil mi?

Tek Plugin mi :D Orada Koptum Ben. Umarım Yanılmıyorsundur. :D.. Kolay Gelsin...
TRGamer sunucusunu biliyorsunuz dur o sunucu tek plugin ile kodlanmaktadır mesela bir örnek.

Bak Tüm Eklentileri Birleştirmeni Anlarım Ancak WorldEdit + WorldGuard + Voxel (Varsa) Bunları Hayatta Birleştiremezsin. Ayrıca Birleştirmenin Bir Manası YOK. WorldGuard Bellekten 24 bit Alıyorsa Yine O Kadar Alıcak. Yok Eklentileri Birleştirdim %50 Daha Performanslı Olcak Yok Öyle Bir Kafa :D

Oluyomu olmuyormu alan kişilere sorarsınız :)

Öyle uzun konu ilk defa görüyorum. Ve bu arada tek plugin mi? Sunucu için zararlı olmaz değil mi?
Zararlı değil hatta daha faydalı .
[DOUBLEPOST=1506881188,1506881133][/DOUBLEPOST]
Destek kısmın’da haksızsın, eğer ürününe güveniyorsan destek sınırsız olucak, örnek vermek gerekise, @BerkPW scriptini yapıyor desteğini’de veriyor!
Ya genelde veriyorum ama bazenlerde sorun oluyor öğüzden 2 hafta diyorum yoksa veriyorum destek sıkıntı olacağını da sanmıyorum[DOUBLEPOST=1506881562][/DOUBLEPOST]
Tek plugin olarak ile inanmayanlara resim atayım .
AygNpL.png
[DOUBLEPOST=1506882293][/DOUBLEPOST]
Eklentileri tek eklentide toplama işini denedin mi acaba? O iş o kadar kolay değil. Bunun için kodlarını açman gerekiyor ama ücretli eklentilerin çoğu obfuscateli. Ayrıca diyelim direkt classları sürükleyip başka jarın içine attın bunların eventlerini komutlarını registerlamalısın. Hadi diyelim bunuda yaptın bazı eklentiler için depend gerekiyor onu da sağlamak zorundasın. Yani bu iş senin açından zor.

Not: Umarım tek eklenti dediğin Skript değildir :'D :'D
Son attigim yoruma bakın anlarsınız :)

Var mı referans sunucu kanıt falan üstteki fotoğraf pek kanıtlayıcı değil.

Var mı referans sunucu kanıt falan üstteki fotoğraf pek kanıtlayıcı değil.
TRgamer sunucusunu biliyorsunuzdur o serverin sistemi böyle kodlandi isterseniz sitesine gidin ana sayfadaki en baştaki duyuruya bakın o zaman gerçekmi değilmi görürsünüz

Attığın fotoğrafın aynısı var neyi görmem gerekiyor?

İşte o sunucu gibi diyorum tek pluginlerle kodlanacak paketlerimiz. Hatta o sunucuyu da ekibimiz kodladı

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl