mashe1337
Merhaba, //sel poly ile seçebilir ardından /rg def ile alanı wgleyebilirsiniz.Spawn dünyamda yuvarlak arenam var fakat tam içine koruma nasıl atıcağım detaylı anlatabilir misiniz? NPC ile giriliyor.
x
Hocam bu add point diyor tüm daire alanına mı bascağım yoksa tüm yerden blocklara mı?Merhaba, //sel poly ile seçebilir ardından /rg def ile alanı wgleyebilirsiniz.
mashe1337
Hocam bu add point diyor tüm daire alanına mı bascağım yoksa tüm yerden blocklara mı?
x
hocam o nası olacak ilk kez yapıyorum bunu ben baslangıc yerine sol tık ile start verip sağ click ile oraya gelene kadar döndüm tüm köşeleriİlk polyi istediğin yükseklikte at
soutroz
Senin için çektim bu vidioyu pek detaylı olmadı sadece başta tıklarken sol tık yaptım gerisi hep sağ tıkda yaptım anlamışsındır umarım :)hocam o nası olacak ilk kez yapıyorum bunu ben baslangıc yerine sol tık ile start verip sağ click ile oraya gelene kadar döndüm tüm köşeleri
x
cok teşekkür ederim hocam bu yardımınız içinSenin için çektim bu vidioyu pek detaylı olmadı sadece başta tıklarken sol tık yaptım gerisi hep sağ tıkda yaptım anlamışsındır umarım :)
Elmas bırakırsan sevinirim.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
soutroz
Arena spawn ın içinde sanırsam /rg flag RG_İSİM pvp allow yapman gerekHocam peki bu spawnın içinde bi arena yuvarlak ben attıgım zaman arenada vuramıyorlar setpriortity arenada 20 spawn da 5 bişey mi yapmam lazım rg lerde
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!