YusufAyhan 12K'lık YT'nin İfşası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AnkaSurvival

AnkaSurvival • PATRON
Elmaslar
48
Minecraft
AnkaSurvival

Discord:

Merlin#5505

Buyrun dolandırıcı youtuberın ifşası videolarını izlemezseniz + herhangi birşey satın almazsanız çok sevinirim

Buyrun dolandırıcı youtuberın ifşası videolarını izlemezseniz + herhangi birşey satın almazsanız çok sevinirim

Forumumuzda bunun için onaylı satıcılar mevcut. Böyle dolandırılma sorunları olduğu için böyle bir fikir düşünülmüş. Youtuberlardan bir şey satın almayı pek olumlu bulmuyor/bakmıyorum. Umarım bir daha böyle bir şey sen de dahil kimse yaşamaz. Geçmiş olsun.

Sağol ağzına sağlık yazdığın için

Dostum konu açtığın çok iyi olmuş, yaklaşık 2 ay öncesi bende bu arkadaşa para ile çektirecektim video kanalının telif yediğini açılınca atacağını söyledi sonra da küfredip engelledi. Sonradan öğrendim kanalı da bot basıyormuş abone ve izlenme vs.

Lütfen biz yandık sizde yanmayın.

Böylelerine güvenmemek gerek.

Diğer arkadaşların dediği gibi bu tür insanlara güvenmemiz gerekiyor. Uzun lafın kısası dikkatli olalım. Bu arada adına üzüldüm :(

Of boylelerı varya bot basıyo bızde guvneıyoz verıyoz çöp

Böyle insanların yaşama amacı ne merak ediyorum :D yada böyle dışlanan insanlar mı yapiyor sadece bunları

İnsanları bilgilendirmen iyi olmuş, senin adına üzüldüm. Geçmiş olsun diyorum ve bundan sonra bence forumdan satın alın ve satın alırken kişinin "Onaylı Satıcı" olduğuna dikkat edin. Tekrardan geçmiş olsun.

İnsanları bilgilendirmen iyi olmuş, senin adına üzüldüm. Geçmiş olsun diyorum ve bundan sonra bence forumdan satın alın ve satın alırken kişinin "Onaylı Satıcı" olduğuna dikkat edin. Tekrardan geçmiş olsun.

Forumda sunucu tanıtacak youtuber varmıki?Onaylısı olan olduğunu bilmiyorum ben.

Dolandırıcı...
Bi bitmediler

Arkadaşlar bu kişi dolandırıcıdır bizim'de bir miktar paramız gitti dikkatli olubuz

Konuyu açmam iyi olmuş xD bu arada video editim nasıl .d telefondan yaptım

Vayy Yakalandın!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl