Sol Reklam

Çözüldü Yüsek ram kullanımı düşük tps

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

atroxw

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Puanlar
530
Yer
Ankara
Minecraft
ATROX

Discord:

atroxw

Selam 1 saaten sonra sunucumun ramı sınırlara ulaşıyor sonrasındada tps düşüyor tüm optimizeleri yaptım ama hala aynı yardım edecek varmı
sistem bilgileri AMD ryzen9 5900x 6 çekirdek 8gb ram
Log:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Timingsde bu sorun yoktu ama isterseniz ala bilirim
Atığım foto önceden çekilmiş sonradan tps 5 düşüyor

Ekler

• Screenshot_2024-01-20-21-03-38-63_572064f74bd5f9fa804b05334aa4f912.jpg
    Screenshot_2024-01-20-21-03-38-63_572064f74bd5f9fa804b05334aa4f912.jpg
    94,5 KB · Görünt.: 110
Merhabalar,

Bu durum sunucunuzun yetersiz kalmasından dolayı olabilir, dilerseniz size özel 12 saatlik Ryzen 9 5950x işlemcili, DDR4 RAM ve NVME 4.0 SSD Disk altyapısına sahip Almanya lokasyon sunucularımızdan test hizmeti sağlayabiliriz.

Detaylı bilgi için ÖM veya Whatsapp üzerinden bizlere ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla,
Hostolog.com

Selam 1 saaten sonra sunucumun ramı sınırlara ulaşıyor sonrasındada tps düşüyor tüm optimizeleri yaptım ama hala aynı yardım edecek varmı
Log:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Discord üzerinden iletişim sağlarsanız yardımcı olabilirim ismim profilde mevcut, iyi forumlar...

Log:

Spark raporu iletebilirseniz güzel olur.

Discord üzerinden iletişim sağlarsanız yardımcı olabilirim ismim profilde mevcut, iyi forumlar...
Lütfen forum üzerinden cevap veriniz. Aynı sorunu yaşayan kişilerde yararlanabilir.

ücretli olarak destek sağlayabilirim discord üzerinden ulaşabilirsiniz

Anladığım kadarıyla sunucuda çok fazla entity olması.

Mapin yakınlarında mobların doğmadığından emin olun.

Ayrıca mapte diğer arkadaşın dediği gibi çok fazla shulker var. Bu tarz bloklar içinde veri taşıma işlemi yaptığı için sorun cıkarıyor olabilir.

Plugin paketindeki pluginlerin optimize olduğundan da emin olun. Hile korumanız biraz fazla kaynak yiyor gibi duruyor. Son olarak görüş mesafenin yüksek ise bunu 8 veya 6 yapmanızı öneririm.

yok hala aynı tam 2-4 saate çöküyor spark raporunu atayım diyorum çöktü için error veriyor bu seferde çökmediği zaman alıyorum bişey cıkmıyor raporda

Log:

vds kulanıyorsan vds ayrılmış olan işlemci limitine bak ek olarak arkaplanda chunkları açık bırakma önemli yerler hariç görüş mesafeisinde 8 simüle mesafeyide 6 yap server.propertiesden tam sorunu bulmak için önce sparkdan heap dump al eclipse mat üzerinden incele bulamazsan detaylı inceleme için netty çekirdeklerine bak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı