Yurtiçi Kargo Hk.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Unknownloce
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.063
U

Unknownloce

Ziyaretçi
eYb4q1yRAP2PdTGgiYflN8KCoq_iQuX98w.png

Selam Minecraft - Türkiye. Bu konuda sizlere yurtiçi kargoyu biraz şikayet ediceğim.

Öncelikle, 7 Eylül'de, Antalya'dan teyzemler cenazemiz vardı, cenazeye geldiler 1 hafta kalıp gittiler. Annemle teyzem cenazaye gitti. Annemin çantasında olmadığı için, teyzemin çantasına koydu. Teyzemde tam hatırlamıyorum ama cenazeden 2 3 gün sonra otobüs ile Antalyaya gitti. Kimlik teyzemin çantasında kalmış. Neyse işte teyzem, Antalya'dan, Yalova'ya yurtiçi kargo ile adrese kimlik katını yollamış. Aradan 1 hafta geçti meraklanmaya başladık. Şubeye gittik. Yurtiçi Kargo dağıtanda, görevlide kime teslim edildiğini bulamıyor. İşte annem jandarmaya gitti yeni kimlik kartı vb. çıktı. Yurtiçi kargoyu davaya verdik ve hala sürüyor. İşte şikayetvar diye bir site var. Oraya yaklaşık 1 saat önce şikayet açtım müşteri hizmetlerine bağlanmaya çalışırken 30dkda bağlanmıyor. Burda anında yurtiçi aradı.
1538154220928.png

1538154235134.png

Bu olaya inanmayan arkadaşlar, jandarma ile görüşmem;
image0.jpg

Her türlü dolandırılmada kimlik kartı başkasında olduğu için yurtiçi sorumludur!

Bu olayın yaşanmasına üzüldüğümü söylemeliyim sevgili dostum. İşini hakkıyla yapan firmaların azalışı çok kötü.

Allah rahmet eylesin. Geçmiş olsun, tazminat alıkcamısınız eğer davayı kazanırsanız?

Her firma maalesef işini düzgün yapamıyor geçmiş olsun şimdiden.

yaşananlar için üzüldüm umarım çözülür

geçmiş olsun kardeşim :)

Cok ilginctir ki o kadar kargo teslim aldim tek sikinti yasamadigim firma has ve öz PTT, PTT disinda hepsinde bi sorun var cozemedim.

Bana da buna yakın oldu. O ginden sonra Yurt İçi Kargoyla bağlantımı kestim. Adamlar saçma sapan şeyler yapıyolar. Eve teslimat istedim adresi felan yazdım sonradan adıylar ki bayiden gelin alın diye. Bence en iyisi MNG Kargo. Şu ana kadar en ufak bir yanlışlarını görmedim. Aras kargo da yurt içi kargo gibi, o da bazen getirmiyo veya hiç getirmiyor.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl