Azizburak
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 2
- Puanlar
- 6.460
- Minecraft
- AzizBurak
Discord:
Aziz Burak#3300
Aziz Burak#3300
hamsi.1
komutu biraz düzenlersen işine yarar diye tahmin ediyorumfunction onPlayerInteract(event) {
var player = event.getPlayer();
var item = event.getItem();
// Sadece makas kullanıldığında işlem gerçekleştir
if (item != null && item.getType() == org.bukkit.Material.SHEARS) {
var block = event.getClickedBlock();
// Yün bloğu ise işlem yap
if (block != null && block.getType() == org.bukkit.Material.WOOL) {
// Yünü kazan
block.breakNaturally(item);
// Durum mesajı göster
player.sendMessage("Yün başarıyla kazıldı.");
// Eventi iptal et (diğer itemlarla etkileşim engellenir)
event.setCancelled(true);
}
}
}
events.playerInteract(onPlayerInteract);
Aziz Burak#3300
Malesef çalışmadı bu skriptkomutu biraz düzenlersen işine yarar diye tahmin ediyorum
Sadece Skript yüklü skript in başka eklentilerini yüklememe gerek varmı?komutu biraz düzenlersen işine yarar diye tahmin ediyorum
hamsi.1
eğer skript plugininz çalışıyorsa yok bir dosya oluşturun içine attığım kodu girin kendinize göre düzenleyin dosya uzantısını .sk olarak düzenleyin ve hazır olarak kullanınSadece Skript yüklü skript in başka eklentilerini yüklememe gerek varmı?
Aziz Burak#3300
çalışmadı malesefkomutu biraz düzenlersen işine yarar diye tahmin ediyorum
.ardyy (Ardyy)
options:
# Belirlenen eşya ile hangi
# blok kırılabilir. Onu belirler.
block: wool
# Blok, sadece hangi eşya ile
# kırılabilsin onu belirler.
item: shears
# Skriptin çalışıp, çalışmadığını
# kontrol etmek için kullanılır.
#! Default ayar = false
debug: true
on break:
if event-block = {@block}:
if player's tool = {@item}:
stop
send "[debug] blok kırıldı." to player if {@debug} = true
else:
cancel event
send "[debug] blok kırılmadı. Sadece belirlenen eşya ile kırılabilir." to player if {@debug} = true
Aziz Burak#3300
Teşekkür ederim sorunsuz çalışıyor.Kod:options: # Belirlenen eşya ile hangi # blok kırılabilir. Onu belirler. block: wool # Blok, sadece hangi eşya ile # kırılabilsin onu belirler. item: shears # Skriptin çalışıp, çalışmadığını # kontrol etmek için kullanılır. #! Default ayar = false debug: true on break: if event-block = {@block}: if player's tool = {@item}: stop send "[debug] blok kırıldı." to player if {@debug} = true else: cancel event send "[debug] blok kırılmadı. Sadece belirlenen eşya ile kırılabilir." to player if {@debug} = true
hamsi.1
hamsi.1
forumda birkaç kez paylaşımlarına denk geldim paylaştığın kod ile forumdakilerin skript dediği şey farklı.allah allah :/ acaba yanlış düzenlemiş olabilir misin
hamsi.1
sanırım ben işi biraz abartıp direk javascript olarak yazmaya kalkmışım piyasadan uzun süredir uzakta kodlama öğreniyodum hahahaforumda birkaç kez paylaşımlarına denk geldim paylaştığın kod ile forumdakilerin skript dediği şey farklı
Evet JavaScriptsanırım ben işi biraz abartıp direk javascript olarak yazmaya kalkmışım piyasadan uzun süredir uzakta kodlama öğreniyodum hahaha