Demacor
Örümcek Hoşt!
- Elmaslar
- 45
- Minecraft
- Demacor
evet ama sadece tavuk değil bütün yumurtalarYumurta koyamama derken tavuk yumurtasına sağ tıkladığında canlanmamasını mı kast ediyorsunuz?
Teşekkürler birde bir oyuncunun 0.5 mesaj yazma skriptini yazar mısın?JavaScript:on rightclick with any spawn egg: if player doesn't have permission "yumurta.koy": cancel event
notpatch
Ne demek istediğinizi anlayamadım, 0.5 mesaj yazma skripti derken.Teşekkürler birde bir oyuncunun 0.5 mesaj yazma skriptini yazar mısın?
çok uğraştırmayacak ve çok uzun sürmeyecek bir skript olacak diye düşünüoyurm
ayrıca çalışmadıJavaScript:on rightclick with any spawn egg: if player doesn't have permission "yumurta.koy": cancel event
yani bir oyuncu chate sa yazdı bir daha sa yazınca 0.5 saniye beklemesi gerek diyecek (craftrisedeki gibi)Ne demek istediğinizi anlayamadım, 0.5 mesaj yazma skripti derken.
başka bir hesaptan yapıyorum zatenHata falan verdiğini düşünmüyorum çünkü ben denedim, kendi opunuzu almayı dener misiniz.
birde 1.11.2 de yapıyorum bunu 1.11.2 için değilse ondan olabilirHata falan verdiğini düşünmüyorum çünkü ben denedim, kendi opunuzu almayı dener misiniz.
notpatch
yani bir oyuncu chate sa yazdı bir daha sa yazınca 0.5 saniye beklemesi gerek diyecek (craftrisedeki gibi)
JavaScript:on chat: if {cd.%player%} is not set: set {cd.%player%} to true wait 0.5 seconds delete {cd.%player%} else: cancel event send "&eSadece &c0.5 &esaniyede bir yazı yazabilirsin." on join: delete {cd.%player%}
yani bir oyuncu chate sa yazdı bir daha sa yazınca 0.5 saniye beklemesi gerek diyecek (craftrisedeki gibi)
on chat:
set {asd.%player%} To True
wait 5 seconds
delete {asd.%player%}
on chat
{asd.%player%} is set
cancel event
send "UUU Spam yapıyorsun demek! seni lanet olası insan!"
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!