Yükseltme plugini

Muhammet.Ali

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
1
Minecraft
mamicim41

Discord:

mamicim41

Merhabalar yükseltme plugini arıyorum örenirmisniz skyblock kulanıyorum lütfen superiskyblock pluginini öner meyin

Kardeşim anladığım kadarıyla bu işlerde yenisin, kendi paketini yapmaya çalışmadan önce hazır paketler üstünde bilgi sahibi olmaya çalış. Her bilmediğini sorarak bir yere varamazsın, kendi başına birşey öğrenip-yapman gerekiyor. İyi çalışmalar diliyorum..

Merhabalar
Yükseltme plugini derken tam olarak ne istediğinizi anlamadım. Biraz daha açıklarsanız daha iyi yardımcı olabilirim.

Jeneratör yükseltme sınır yükseltme
Adada oyuncu sayısını yükseltme
Bitki hızını yukswltme

Kardeşim anladığım kadarıyla bu işlerde yenisin, kendi paketini yapmaya çalışmadan önce hazır paketler üstünde bilgi sahibi olmaya çalış. Her bilmediğini sorarak bir yere varamazsın, kendi başına birşey öğrenip-yapman gerekiyor. İyi çalışmalar diliyorum..
Yeniyim hazır paket aldım yükseltme plugini yok araştırdım bulamadim

Bunlardan ayrı olarak spawner yükseltme isterseniz metaspawner plugini işinizi görebilir. Bunun haricinde askyblock eklentisinde bunların olması gerekiyor diye biliyorum skyblock eklentiniz bu ise. Bunun dışında diğer yükseltemeler için herhangi bir plugin yok. Bunları skyblock plugini ile yapılan şeyler. Bunların hepside malesef superiorskyblock plugininde mevcut.

Merhaba, konunuz 1 haftadır etkileşim almadığı için sorunun devam edip etmediğini iletebilir misiniz? İletilmezse konunuz 24 saat içerisinde arşive taşınacaktır.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl