Bulundu Yükseltilebilir Depo Plugini

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Crazyoyuncu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.882
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Crazyoyuncu

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
4
para karşılığında playervaults gibi ekstra depolama alanı açabileceğimiz bir plugin arıyorum

para karşılığında playervaults gibi ekstra depolama alanı açabileceğimiz bir plugin arıyorum
Bunu zaten player vaults ile yapabilirsin pv nin give tarzı bir kodu var kendin bir market oluşturursun oyuncudan take ile para alır pv give ile oyuncuya ekstra kasa verirsin komutları tam hatırlamıyorum biraz araştırman gerekli.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
eklentiyi kullanabilirsin. Ücretsiz olarakta deluxemenu den bir menü oluşturup para karşılığında komut çalıştırıp yetki verebilirsin. Deluxemenu den nasıl para karşılığı yapılacağını bilmiyorsan eklentinin wikisinden bakabilirsin. İyi forumlar dileriz.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
eklentiyi kullanabilirsin. Ücretsiz olarakta deluxemenu den bir menü oluşturup para karşılığında komut çalıştırıp yetki verebilirsin. Deluxemenu den nasıl para karşılığı yapılacağını bilmiyorsan eklentinin wikisinden bakabilirsin. İyi forumlar dileriz.
dediğimiz plugin kaldırmış mı ne olmuş görüntüme iznin yok diyor spigotmc hesabimla girişte yapmıştım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl