Yüksek TPS ve Kesintisiz Minecraft VDS Firması Arıyorum

lity1447

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
Umut1ayti

Discord:

lity1447

🚀 Minecraft Sunucum İçin Hosting / VDS Firması Önerisi Arıyorum​

Herkese merhaba arkadaşlar,

Aktif olarak kullandığım mevcut altyapımı değiştirmek ve projemi daha performanslı, kesintisiz bir ortama taşımak istiyorum. MangooHost deneyimimin ardından, ihtiyaçlarımı tam anlamıyla karşılayabilecek, özellikle Minecraft performansında üzmeyecek güvenilir bir Hosting veya VDS firması arayışındayım.

Tavsiyelerinizi netleştirmek adına sunucu detaylarımı ve aradığım kriterleri aşağıda listeledim:

• Sunucu Sürümü & Altyapı: 26.3 Hub Sunucu
  • Hedeflenen Oyuncu Sayısı (Slot): büyütmeyi planlıyoruz 80-100 oyuncu şuanlık yeterlidir
  • Bütçe Aralığı: Aylık maksimum 1000tl
  • Lokasyon Tercihi: Türkiye (Düşük ping önceliklidir)

🔍 Aradığım Temel Özellikler:
  • Yüksek tek çekirdek performansına sahip işlemciler (Ryzen 9, Xeon v4 vb.)
  • Minecraft sunucularına özel, gelişmiş DDOS koruması (Game Koruması)
  • İlgili, hızlı ve Minecraft sunucu optimizasyonundan anlayan teknik destek ekibi
  • NVMe SSD depolama ve yüksek saat hızlı RAM'ler

Daha önce deneyimlediğiniz, teknik desteğinden ve makine performansından memnun kaldığınız firmaları nedenleriyle birlikte belirtirseniz çok sevinirim. Şimdiden vakit ayırıp öneride bulunan herkese teşekkürler! 🙏

Birçok firma ile çalıştım iyi dediklerim başta iyi olanlar beni yarı yolda bıraktı fakat sizlere Gözüm kapalı VastHosting Öneriyorum.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl