Çözüldü Yüksek sürümlü sunucumda düşük sürüm girişi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theaykans
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 904
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

theaykans

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1

Discord:

theaykans

arkadaşlar ben hub sunucusu acıyorum sunucumu 1.18.2 olarak açtım viaversion ile 1.20ye kadar girişi hallettim fakat 1.8 gibi sürümlerinde girmesini istiyorum ve sunucuya 1.17 de giriş yapamıyor düşük sürümler için bu işi nasıl yapacagım yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler :)

viabackwards, viarewind kullanmalısın.

vallahi dostum kullandım dedigim gibi yüksek sürümlere girebiliyorum fakat düşük girilmiyor yine

vallahi dostum kullandım dedigim gibi yüksek sürümlere girebiliyorum fakat düşük girilmiyor yine
Merhabalar

Viaversion ve diğer yan eklentileri son sürüm olduğuna emin olun. Ayrıca itemsadder veya oraxen gibi pluginler ile özel kaynak paketi kullanıyorsanız malesef bu mümkün değildir.

buyur dostum

Ekli dosyalar

ViaBackwards + ViaRewind (+ ViaRewind Legacy Support)
bunları indirip

configdeki
block-versions: kısmını
JavaScript:
block-versions: ["<1.8"]

yapıp dener misin ?

1708713377716.png

1.8 le girmeye çalışınca böyle oldu dediklerini yaptım ama galiba 1.8 olarak açıp öyle kurucam sunucuyu

şimdide sıfırdan bir sunucu açıp öyle deniyecegim olmazsa dcden iletişieme geçebilirmiyiz hocam?

dostum bana kurdugun dosyaları winrar içinde atarmısın belki benim indirdiklerim sıkıntılıdır

Evet 1.8 sorununu çözdük senin dosyların bendede çalıştı fakat 1.8de map felan gözükmüyor onu çözebilirmiyiz?

Evet 1.8 sorununu çözdük senin dosyların bendede çalıştı fakat 1.8de map felan gözükmüyor onu çözebilirmiyiz?
Onun için genel bi inceleme yapmam gerek siz en iyi cevap seçin dcden devam edelim.
dc: xxxtentaciontr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl