Proje Yüksek meblağlı ve büyük ölçekli bir survival sunucu kurmak istiyorum.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hydref
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 384
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hydref

Yay Yok, İskelet Yok
Elmaslar
110
Minecraft
HydrefYT

Discord:

empirist

Selam dostlarım, ben Kerem. 27 yaşında bir bankacıyım, yüksek lisans öğrencisiyim ve 2011'den beri minecraft oynamaktayım. Hayatımı oyun dünyasına, kitaplara ve aktivitelere adadım. Onlarca server kurdum, yönettim ve zamanında çok çok iyi paralar kazandım. 2013 yılındayken öyle sunucularım vardı ki haftalık asgari ücret kazandırıyordu bana. Sonrasında saldırılar, sanal alem zorbalığı, okullar ve sınavlar derken 27-28 yaşına gelmiş bulunmaktayız artık :) Açıkçası uzun yıllardır bir sunucu kurup işletmek istiyorum. Profesyonel bir kadro kurup, kazancımdan düzenli paylarla besleyeceğim bir ekip olsun istiyorum. Yani ben fonlamasını yapacağım ve kenara çekileceğim. Sonrasında sunucunun tüm telif, lisans ve resmi şirketleştirmesini yaptıktan sonra bildiğiniz yüksek seviyeli bir sunucu haline getirmek istiyorum. Yani bu olay sadece bir sunucudan ibaret olmayacak. Bildiğiniz bir minecraft serverını şirketleştireceğiz ve zamanı gelince büyük bir firma haline geleceğiz. SonOyuncu tarzı bir şey olmak hiç zor değil açıkçası.

Asıl mesleğim reklamcılık olduğu için, serverın bütün grafik, video, hareketli grafik ve dijital platformlarda temsilcisi ben olacağım. Bana sadece oyunun her şeyinden anlayan ve bütün saldırılardan koruyabilecek; plugin, skript ve server hakkında yüksek bilgiye sahip bir ekip gerekiyor. Ekibimi 18 yaş üstü üniversiteli bireylerden oluşturmayı planlıyorum. Tabii kendini kanıtlamış veya kanıtlamak isteyen ufak dostlarımıza da kapım açık olacak.

Projeyi sıfırdan oturup beraber çizeceğiz, bol bol araştırma yapacağız; eklenti ve skript listesi oluşturacağız. Zaten plugin ve skript yazmayı bilen profesyonel arkadaşlar benim önceliğim olacaktır.

Bu konu hakkında sorusu olanları, benimle beraber bu büyük ve uzun soluklu yola çıkmak isteyenleri discord adresim olan "empirist"i eklemelerini rica etmekteyim.

Not : Mikrofonu olmayan veya mikrofon açamama gibi durumları olan arkadaşların başvuruları dikkate alınmayacaktır. Yazışma ile herhangi bir iş yürütmeyeceğiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl