Bulundu Yüksek Bütçeli Türkiye'nin En Prestijli Sunucusunu Açmak İçin Alanında Uzman Ekip Arkadaşları Arıyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Zaiday

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
Zaiday
Merhaba Minecraft severler!

Büyük bir heyecanla duyurmak istiyorum ki, Türkiye'nin en prestijli Minecraft server’ını kuruyorum ve bu server’ı daha da özel kılacak bir ekip oluşturmak istiyorum. Eğer Minecraft konusunda deneyimli, hevesli ve takım çalışmasına yatkınsanız, sizi aramıza bekliyoruz!

Ekipte Aradığımız Pozisyonlar:
1. Adminler: Server yönetimi, oyuncu düzeni, moderasyon.
2. Moderatörler: Sohbet denetimi, oyun içi kuralların uygulanması.
3. Builder: mini oyunlar, özel haritalar ve yapılar inşa edecek.
4. Geliştiriciler( Developer) : Plugin ya da mod geliştirme konusunda tecrübeliyseniz, büyük katkı sağlarsınız!
5. Tasarımcılar: Sunucu logo, afiş gibi görsel içerik üretme yeteneği olanlar.

Ekipte Ne Arıyorum?
• Minecraft’a ilgili ve tutkulu biri olmanız önemli!
• Takım çalışmasına yatkın, pozitif ve çözüm odaklı olmanız bekleniyor.
• İletişimde düzenli, saygılı ve profesyonel olmanız gerekiyor.
• Pozisyonlara göre deneyiminizle katkı sağlamak istiyorsanız, başvurularınızı bekliyorum!

Nasıl Başvurabilirsiniz?
Başvurunuzu şu şekilde iletebilirsiniz:
• Burada ya da [[email protected]] üzerinden mesaj atarak başvurunuzu iletebilirsiniz.

Hedefimiz, herkesin eğlenebileceği, dostça bir ortam yaratmak. Katılımlarınız, server’ımızı daha da renklendirecek. Bu fırsatı kaçırmayın, gelin hep birlikte eğlenceli bir Minecraft dünyası inşa edelim!

Hepinizi bekliyoruz!​

Not: Ciddi bütçeler harcıyarak kuracağımız bu sunucuda lütfen işinizde uzman iseniz başvuru yapın ya da freelancer çalşıyorsanız lütfen elinizdeki hazır paketi satmak için değilde sıfırdan inşa etmek ya da içeriklerinizi istediğimiz gibi güncelleyecekseniz bize ulaşın.
Ortaklık teklif etmek istiyorsanız öncellikle gerçekten yüksek bütçeli bir iş yapacağımızı aklınızda bulundurun ufak bütçelerle lütfen ortaklık için gelmeyin
ekibimize katılmak isteyen kişiler Yok şu oyun tutmaz bu oyun sarmaz o öyle olmaz diye kestirip atacak kişiler lütfen başvuru yapmasınlar
sonuçta ekibimizde karşılıksız bir iş yapmayacaksınız bizim istediklerimiz önemli bu demek değildir ki sizin fikirlerinize kapalıyız biz her fikire açık bir ekibiz lütfen yanlış anlaşılmasın demek istediğimiz umarım anlaşılmıştır.

Moderatör tarafından düzenlendi:
discord adresinizi bulamadım iletir misiniz?

Discord Adresinizi İletebilirmisiniz?

Discord adresinizi iletir misiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl