Çözüldü yüksek boyutlu paketi nasıl aktarırım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

boran3q

Lapis Niye Mavi?
Elmaslar
260

Discord:

ikincielkralliklariseth

yüksek boyutlu paketi nasıl aktarırım? 130gb 140gb toplam paket boyutu var bunları nasıl aktarabilrim FTP araştırdım denedim fakat yapamadım

yüksek boyutlu paketi nasıl aktarırım? 130gb 140gb toplam paket boyutu var bunları nasıl aktarabilrim FTP araştırdım denedim fakat yapamadım
Merhaba,
130–140 GB boyutundaki bir paketi tek seferde FTP üzerinden aktarmak bağlantı kesilmeleri nedeniyle sorun oluşturabilir. Bu nedenle dosyayı parçalı şekilde yüklemeniz gerekmektedir.

Dosyayı ZIP/RAR ile birkaç parçaya bölerek 4–5 GB’lık segmentler halinde aktarmayı deneyebilirsiniz. Ayrıca FTP’ye göre daha stabil çalışan SFTP veya SSH üzerinden SCP ile yükleme imkânınız varsa çok daha sağlıklı bir aktarım sağlar.

Sunucunuz SSH destekliyorsa bulut depolamaya yükleyip sunucudan wget/curl ile indirmeniz de mümkündür. Sorun yaşarsanız konu altından tekrar iletebilirsiniz.

makineye erişimin varsa paketi zip yapıp bir dosya indirme sitesine yükle sonra makineye girip linkten indir zipten çıkar, linuxdan da yapabilirsin. dosya alanın veya makine erişimin yoksa üstte denildiği gibi parça parça at

en sağlamı google drive

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl