Youtuber'lardan Dolandırılan Kurucu'lar Dikkat!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Eren Kan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 803
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Eren Kan

❥ 1965 | Yeşil Siyah Şanlı Sakarya ❦
Elmaslar
53
Minecraft
zErenYT

Discord:

Eren#8567

Günümüzde abonesine güvenip sunucu tanıtım videosu alıp
dolandıran youtuberlar yüzünden sunucuları zor durumda kalan
kurucular için Buğra Özcan devr aldığım kanalda ilk 15 sunucu tanıtım videosu ücretsiz olucak.

Kanal Link
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Discord

Eren#8567

Benim sunucumu tanıtabilirmisiniz? 1-2 güne açılmış olur Hub olacak + Youtuber tagı verebilirim.

Kanal mevcut değil link bozuk sanırım.

Ek olarak abone sayısına değilde izlenmeye bakilmali artik onunda bir bot yolu var aslında abonelerin ne kadar aktif olduğunu göstererek ancak reklam yapabilirsin aksi halde kimse youtuber dediğimiz kitleden reklam satin almasinlar.

İsmini verdiğin kanalın 1.5k abonesi ortalam 3k izlenmesi var. İnsanlar sunuculara youtuberları görmek için geliyor kimse 1.5klık adamı görmek için sunucuya gelmez.

İlk bana yapacak Eren sakin olun :D
İlk ben konuştum

Merhaba. Bana ulaşır mısınız tanıtm için? Discord: celal1387#2064

Kanal aboensi 3050 videolar gizlide oldupu için 66 K izlenme var minecraft kitle
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

mctr linki paylaşmıyor galiba sıkıntı mctr de

Evet, maalesef bu bahsettiğin olay sunucu sahiplerinin başına durmadan geliyor ki böyle bir gidişata gitmeniz sahiden hoş olmuş <3

Attığınız link bozuk veya yok. Böyle iyi bir proje yaptığınız teşekkür eder, başarılar dilerim.
İyi Forumlar!

YUSUF AYHAN
Denen kişi benden 25₺ video cekicem diye dolandırmıştı. (HİÇBİR YTYE GÜVENMEMEK GEREK)

Youtuberlar ile oyuncu çekmek saçma bir kaç günlük oyuncu için o paralar verilmez..
O parayla plugin alın sistem geliştirin daha yararlı.​

Youtuberlar ile oyuncu çekmek saçma bir kaç günlük oyuncu için o paralar verilmez..
O parayla plugin alın sistem geliştirin daha yararlı.​

Mantıklı fakat reklam olmadan tanınmazsın
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Attığınız link bozuk veya yok. Böyle iyi bir proje yaptığınız teşekkür eder, başarılar dilerim.
İyi Forumlar!

MC-TR linki paylaşmıyor güzel Buğra Özcan yaz youtube'a zEren ÇIKICAK 3k ABONELİ

Mantıklı fakat reklam olmadan tanınmazsın
Sen başarılı olursan zaten youtuberlar geliyor sunucuna tabi sende bir Enes Batur gelmesini bekleme tabii ufak çaplı youtuberlar gelip kendi kafalarına göre seri yapıyorlar sunucu tanıtıyorlar illa tanınmak için öyle para vermene gerek yok youtuberlara ?​

Sen başarılı olursan zaten youtuberlar geliyor sunucuna tabi sende bir Enes Batur gelmesini bekleme tabii ufak çaplı youtuberlar gelip kendi kafalarına göre seri yapıyorlar sunucu tanıtıyorlar illa tanınmak için öyle para vermene gerek yok youtuberlara ?​

Tamam bende para istemiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl