Youtuberlar için hazırlanmış video komutu. | FurkanBey Script Coding

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FurkanBey_YT

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
13
Minecraft
WebCandy

Discord:

bestpolice#0911

Kod:
command /video:
    permission: youtuber.video
    permission message:&4&lBu komutu kullanman için &c&lYou&f&lTube Tagın olmsı lzm.
    trigger:
        broadcast "&3&l%player% Adlı &c&lYou&f&ltuber videoda! küfür etmeyiniz."
        wait 2 seconds
        send "&2&l Video modundasın iyi videolar!" #Burada userlar chatta eğer küfür etmezse youtuber rahatça video çekebilir.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Tıkla!

Arkadaşlar biraz gereksiz ama olsun güle güle kullanın bu arada editleyip kullanın. Yakında daha çok skriptler gelcek :) Kanalımada abone olursanız sevinirim. #Acemi skripter

Üzgünüm,skript paylaşım kurallarına göre 3-5 satırlık basit skriptlerin paylaşılması yasak.

Hadi ya :( Yapacak bir şey yok elimde skript var ama henüz bir kodlarını bulamadım halledecektım neyse teşekkürler konu kilitmi olucak?

Aslında düşünce güzel.
Kolay ama elinize sağlık​

Canını sıkma güzel kardeşim. Elbet bir gün...
Aynen ya yapacak bir şey yok. :D Elimde skript var zaten baya bi alıntı filan ama bundan sonra kendim yapmaya çalışıyorum skriptleri öğreniyorum yavaş yavaş yakın zamanda skript gelicek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl