Yesil Portal
Zombi Geldi, Beni Yedi
- Elmaslar
- 33
Discord:
Fire is Daemon#6625
:evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet:
:evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet: 2 Senedir bu sitedeyim (diğer hesaplarımda var). :evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet:
:evet::evet: Çok uzatmadan söyliyicem. YouTuber/Rehber/Skript'çi/Builder işlerini yapa bilirim.:evet::evet:
:evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet:
Youtuber özelliklerim::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet: 2 Senedir bu sitedeyim (diğer hesaplarımda var). :evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet:
:evet::evet: Çok uzatmadan söyliyicem. YouTuber/Rehber/Skript'çi/Builder işlerini yapa bilirim.:evet::evet:
:evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet::evet:
- 3 senedir YouTube'da video çekiyoruz
- Sunucu tanıtım videosu yapa bilirim
- Kaliteli video çekiyorum. Montaj falan dahil.
- Video yüklendiyinden itibaren hızlıca 300-500 izlenme oluyor
Rehber özelliklerim:
- Minecraft sunucu ekletilerin (pluginlerin) çoğunu tanıyorum ve kullanmayı biliyorum
- Sunucu hoşuma gelirse 6-9 saat çevrimçi olurum
- İyi davranmayı biliyorum. Yani herkese iyi davranarak sunucudan çıkmamasını sağlaya bilirim.
Skript'çi özelliklerim:
- Skript'lerin çoğunu biliyorum (on block, on place, permission, permission message ve fazlası)
- Daha önceden skript yazdım
- Bir çok skript bende hazırı var (anti küfür, susturma, spawner ve fazlası)
- Ek olarak komut bloğunda baya bi iyiyim
Builder özelliklerim:
- Artık 4 senedir Minecraft oynuyorum
- İyi yapılar yapıyorum
- Bir harita üzerinde çalışıyorum. Sadece parkur gibi gereksiz harita diyil. Harita full komut bloğu var. Haritanın konusu askersin görevleri falan yapmak ama butonu bul, labirentden çık, parkur gibi salakca şeyler yok!
- Bir videom
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Sormak istediyiniz sorular varsa sorun hemen cevablayacam
Bana burdan ulaşın:
İnstagram:
Discord: GHAT#5812
İnstagram:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Discord: GHAT#5812
Son düzenleme: