Youtuber önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kerem Anıl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 794
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kerem Anıl

Hiç durmadan ağaç yumrukluyor
Elmaslar
43
Minecraft
exya

Discord:

KeremANL#2185

Merhaba mc serverim için reklam yaptırmak istiyorum 300 TL bütcem var Bi youtubera reklam yaptırmak istiyorum +25 online geçmesini istiyorum kime reklam yaptırayım?

Discord nickinizi bırakabilir misiniz ?

Size şuna reklam verdirin gibi isim veremem fakat tavsiye verebilirim. Sunucunuzun oyun modu ne ise daha önce o modun video serisini çekmiş olan bir youtubere reklam verdirmeniz. Misal sunucunuz survival veya skyblock ise gidipte bedwars, skywars çeken adama reklam verdirirseniz hiç bir kalıcı oyuncuya sahip olamazsınız. Aynı şekilde yayında açtırmamanız gerekiyor zira yayından gelen oyuncular yayın bittikten sonra sunucudan çıkar ve kalıcılık da ortalama %3-5 arası olur. Oyun modunuz survival ise survival serisi çeken bir youtubere ulaşıp video çektirmeniz. Skywars çeken adam 100 istedi survival çeken adam 200 istedi diyip skywars çeken adama reklam verirseniz siz daha zararlı çıkarsınız, son olarakta 10 videosundan 8 i reklam olan youtuberlerden de uzak durunuz, kolay gelsin.

İstek gönderdim. Beklemedeyim.

Size şuna reklam verdirin gibi isim veremem fakat tavsiye verebilirim. Sunucunuzun oyun modu ne ise daha önce o modun video serisini çekmiş olan bir youtubere reklam verdirmeniz. Misal sunucunuz survival veya skyblock ise gidipte bedwars, skywars çeken adama reklam verdirirseniz hiç bir kalıcı oyuncuya sahip olamazsınız. Aynı şekilde yayında açtırmamanız gerekiyor zira yayından gelen oyuncular yayın bittikten sonra sunucudan çıkar ve kalıcılık da ortalama %3-5 arası olur. Oyun modunuz survival ise survival serisi çeken bir youtubere ulaşıp video çektirmeniz. Skywars çeken adam 100 istedi survival çeken adam 200 istedi diyip skywars çeken adama reklam verirseniz siz daha zararlı çıkarsınız, son olarakta 10 videosundan 8 i reklam olan youtuberlerden de uzak durunuz, kolay gelsin.
Yorumunuz için çok teşekkür ederim

300 tlye forumda reklam yaptırmak daha faydalı olur bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl