YOUTUBER ARANIR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Klauix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 785

Klauix

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
9
Selam yakışıklı ve güzel MC-TR üyeleri
Ben skyblock sunucusu açmayı planlıyorum ve tabikide sunucu açmak için reklam yaptırmak gerekiyor.
Bu yüzden bedava reklam yapabilecek veya paralı olsa bile sunucumun reklamını yaptırabileceğim YOUTUBER biliyormusunuz ?
Yani kitlesi Skyblock & Survival & Faction oyuncuları olan bir YOUTUBER varmıdır ?

2 Günde server'i açıp pes edip kapatmayacak isen ;
Skyblock serveri açmanda yardım edebilirim .
Öyle Adminlik felan da pek isteğimde yok benim amacım insanlara yardım etmek

Reklam konusuna gelince arkadaş çevremden baya insan çıkar ama ilk önce serverin açılması lazım ...

Discord : GlobalElite#1594
Steam :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Zaten Paket'e 100tl verdim ve sunucu açık kalacak şuanlık maddi sıkıntı yok.

Pluginer im yazıp plugin paketine 100tl vermen çok garip. Sana tavsiyem 80-100 bin arası aboneye sahip youtube kanallarını tercih et. Ben çok iyi reklamcıyım +15 +20 user garanti diyenler başka sunucularda reklam yapacak sende sunucunda zarar görecek. Youtuber gerekmeden de MC-TR gibi bir platform sunucunu tanıtmana yardımcı olacaktır. İlla Youtuber diyorsan bir kaç +100 onlineli sunucuyu gez isim alırsın zaten :)

@redoerdo herhalde @SYN_T3SL4 'yı bilirsin ve ondan AdvancedSpawners eklentisini aldım(25 tl yaptı sağol kanki) ve 75 tlye bana hepsinin pluginli halini yapacağını söyledi bende uygun buldum ve aldım yani paket aslında 75 tl adam işinin en iyisi(bence) ve fazla verdiğimi düşünmüyorum.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl