YouTube ve Twitter Türkiye'de Yasaklandı!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan shad
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.439
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

shad

the temple of the king
Elmaslar
1.442
Minecraft
emrearik
YouTube 6 Nisan 2015 tarihinde öğle 12-1 civarında kapatıldı. Sadece bu kapatılma Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyetinde erişimi engellendi. Aynı anda Twitter da Türkiye'ye kapatıldı. Bunun sebebini bilmesek de 2 önemli sosyal medya siteleri artık yasak ve kullanamayacağız. Tabii herkes DNS değiştirmeye çalışacak fakat DNS değiştiren arkadaşların %59'u giremeyecek geri kalanı ise ya girecek ya da kendileri DNS değiştirmek istemeyecekler. Benim tahminime göre 2 aya veya 2-3 haftaya açılır diye umuyorum peki ya sizin tahminleriniz kaç gün/hafta/ay?

İşte YouTube'ye giremeyenler de mahkeme uyarısı:
ZL4ZkZ.png

Twitter'de
ise "Bağlantınızı Kontrol Edin, Siteye Ulaşılamıyor." diye açıklamalar oluyor ama yalan resmen Türkiye'ye yasaklanmış! Sabah erken saatlerde Facebook'da yasaklandı. Öğleden sonra tekrar açıldı. Sizce bu erişimin engellemesi ne olabilir?

Neden güzelim Türkiyemde böyle saçma sapan işler yapıyolar anlamadım.E okulu da kapatın o zaman...

Neden güzelim Türkiyemde böyle saçma sapan işler yapıyolar anlamadım.E okulu da kapatın o zaman...
Sebebi; Şehit edilen savcının öldürülme anı. Bunları kaldırmak için uğraşıyorlar. 18:45'den sonra 4 veya 6 saat sonra açılır dediler. Yaklaşık 11 saat süre zarfında paylaşımlar kaldırılıyor.

İlginç olan ise android youtube uygulaması ile hiç kesintisiz kullanmış olmam :(

bikere MEB ide Yasaklamışlardı.

TEK ÇÖZÜM DNS DEĞİŞTİRMEK SİZE DNS KODLARINI VERİYİM :
8.8.8.8
8.8.4.4

Ben rahatça giriyorum şuan Ama Şu Mahkemeyi Hiç Anlamıyorum :(

Dns çözümü başlangıç icindir sonradan ip degisikligi vpn kullanmaniz istenebilir. Geçen yilki yasaklanma olaylarindada baslangicta dns calisiyordu sonradan pasif ettiler insanlar zenmate gibi ipyi yurt disinda gosteren programlara yoneldiler

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dns çözümü başlangıç icindir sonradan ip degisikligi vpn kullanmaniz istenebilir. Geçen yilki yasaklanma olaylarindada baslangicta dns calisiyordu sonradan pasif ettiler insanlar zenmate gibi ipyi yurt disinda gosteren programlara yoneldiler

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zenmatede Çok Yavaş :(

ZenMatede ülke değiştiriliyor en yakın ülkeyi seçin.

YouTube ve Twitter erişime açıldı. Fakat Google'da kapatılma ihtimali var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl