Ücretsiz YouTube Thumbnail ▷ EN KALITELISI ! ◁ ShapanaxP Graphics ◁

Thumbnaillerimi Beğendinizmi ?

• Evet

Oy: 7 63,6%
  • Hayır

Oy: 4 36,4%

• Kullanılan toplam oy
    11
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Shapanax

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
46
JQpzM5.png

BLZbV9.jpg

gOkYN2.jpg

D7lWV6.jpg

Vrl85r.jpg

jy4rJn.jpg

SHAPANAXP GRAPHICS
YOUTUBE KANALIMA
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

KONU TASARIMI HIZMETLERI COK YAKINDA !

dOnNmQ.png

Son düzenleme:
Bedava yapanlarla karşılaştırdığımızda araya büyük bir fark giriyor. Başarılar.

Sanki bu çok kaliteli de...

Bunun kaliteli olmadığını söyledim.
Dile getiriş şekliniz eleştiri gibi görünmüyor. Biraz aşağılayıcı bir yorum yapmışsınız. Şöyle yorum yapabilirdiniz;
- Tasarım kötü gözküyor, kendini geliştirip daha iyilerini yapabilirsin. Şu, şu ve şu kısımları şu şekilde yaparsan daha iyi olur.

Dile getiriş şekliniz eleştiri gibi görünmüyor. Biraz aşağılayıcı bir yorum yapmışsınız. Şöyle yorum yapabilirdiniz;
- Tasarım kötü gözküyor, kendini geliştirip daha iyilerini yapabilirsin. Şu, şu ve şu kısımları şu şekilde yaparsan daha iyi olur.
Yapabilirdim, ama yapmadım. Burada yanlış bir görmüyorum.

Yapabilirdim, ama yapmadım. Burada yanlış bir görmüyorum.
İşte yapmadığınız için eleştirisel bir yorum değil, aşağılayıcı bir yorum yapmış oluyorsunuz. İyi günler.

İşte yapmadığınız için eleştirisel bir yorum değil, aşağılayıcı bir yorum yapmış oluyorsunuz. İyi günler.
Yapılabileceğimi (yapabilme şansım varsa, yapamama şansım da vardır) söyleyen sendin yalnız. Kötü olduğunu söyledim, neresinin kötü olduğunu belirtmek zorunda değilim. Kötü dediysem kötüdür, belirtmediysem her yeri kötüdür.

Güzel görünüyor , birkaçını pek beğenmedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl