S
Silinen üye 79251
Ziyaretçi
Youtube Rewind 2019'da Enes Batur Yer Aldı!
Aylardır beklenen Rewind Videosu, sonunda yayınlandı.
Youtube'un 2019'un bitişine özel hazırladığı Rewind videosunu izlediniz mi? İzlemediyseniz bu videoda Türkiye'nin en büyük kişisel kanalı olan Enes Batur'a rastlıyoruz ki videonun yorumlar kısmında da birçok Türk'ü görebiliyoruz. ( Bu arada Enes Batur'a toplamda 4-5 saniye yer verilmiş. ) Bunun dışında Türkiye ile alakalı pek bir şey göremiyoruz fakat geçtiğimiz sene dünyaca ünlü Türk etçi olan Nusret'e yer verilmişti. Peki Türk içerikleri bunlarla sınırlı mı? 2016, 2017 ve 2018 Rewind videolarında Enes Batur, Orkun Işıtmak ve Meryem Can gibi Türk ünlülere rastlamanız mümkün oluyor ki bu 4 yıl arasından en beğenilen ve çok sevilen Rewind videosu 2017 yılının ki olmuştu. Sizce 2017 Rewind videosu iyi mi?
Youtube 2019 Rewind Videosunu Sessiz Soluksuz Yayınladı!
Az önce sizlere geçtiğimiz günlerde Youtube'un 2019 Rewind videosu hakkında konu açtığımı söylemiştim ki 1-2 gün önceye kadar Rewind hakkında en ufak bilgimiz dahi yoktu. En basitinden bir Türk birisinin bile olacağını bilmiyorduk. Görünüşe bakılırsa başlıkta yazdığım gibi Youtube, bu işi sessiz soluksuz yapmak istemiş. Peki bunun nedeni ne olabilir idi? Şöyle ki Reddit gibi oyun ve sosyal medya platformlarında 2019'un Rewind videosu için oldukça ses getiren bir yorum altında söylenti var. Reddit kullanıcısının yorumlar kısmına attığı cümlede, "Youtube 2018 Rewind videosunda yaşadığı beğenilmeme rekorunu tekrar yaşamamak için videoyu sessiz soluksuz yayınlama kararı vermiş." ifadeleri yer alıyordu ki bu yorum Reddit platformunda az önce söylediğim gibi paylaşılma rekorları kırdı ki şahsen bende onun düşüncene az çok katılıyorum fakat Youtube ciddi anlamda böyle bir düşünceye düştüyse bence pek başarılı olamamış.
Youtube'un 2019 Rewind Videosu Yeni Rekora Gidiyor!
Youtube'un 2019'a Özel Rewind Videosu
İşte büyük bölümünüzün merak ettiği Rewind videosunu aşağı kısıma ekledim. Eğer bu videoyu halen izlemediyseniz aşağıda olan videoya basarak veya bu
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
|
Moderatör tarafından düzenlendi: