Tanıtım YouTube Premium - Nedir ve Nasıl Kullanılır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sooply
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.216
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

sooply

Ziyaretçi
80860

YouTube Premium - Nedir ve Nasıl Kullanılır?
Reklamsız müzik dinleyin, video izleyin. Sosyal medyada özgürce dolaşın.
YouTube geçtiğimiz günlerde YouTube Premium'u çıkarmıştı. Çıktığı zamanlar Türkiye bu Premium'a ulaşamıyordu. Bugünlerde ise YouTube Premium'u bizlere kullanıma açtı. Peki nedir bu Premium? Kendini nasıl farklı kılıyor? Tüm detaylarına vereceğim bilgilerle ulaşacaksınız.

ytr_lp2_story1_adfreetxtright_desktop_1440x810.jpg

Reklamsız Video İzleyin, Müzik Dinleyin!

YouTube Premium'un eşsiz bir özelliğidir. YouTube'da video izlediğimizde birçok reklam çıkıyordu. Heyecanlı bir kısımda gelmesi insanı ayrı bir deli eder zaten. İşte, YouTube Premium'un bir ayrıcalıklı özelliği de budur. Herhangi bir platformda, çevrim içi olduğunuz her yerde reklamsız video izleyebilirsiniz müzik dinleyebilirsiniz. Rahat bir şekilde video izleyebilirsiniz ve müzik dinleyebilirsiniz.

ytr_lp2_story2_download_desktop_1440x810.jpg

Videolarınızı Kaydedin ve İstediğiniz Yerde İzleyin!
YouTube Premium'un size sağladığı bir ayrıcalıkta budur. İstediğiniz bir videoyu indirin, mobil verinizin düşük olduğu veya internete bağlanamadığınız yerlerle sıkılmadan, takılmadan izleyin. İnternetin olmadığı veya mobil verinizin düşük olduğu bir yere gitmeyi planlıyorsanız evden çıkmadan önce yapmanız gereken ilk iş o videoyu indirmek olmalıdır. Kablosuz ağdan indirirseniz mobil verinizden internetiniz azalmaz. Videonun altına bulunan " İndir" butonundan indirebilirsiniz. Video kalitesini arttırabilirsiniz/azaltabilirsiniz.

ytr_lp2_story3_bkg_desktop_1440x810.jpg

Arka Planda Müzik Oynatın!
Evet, sırf bunun için bir Premium almak çok saçma. YouTube'dan sürekli beklediğim ama gelmediği bir özelliktir. Youtube Premium ile dinlediğiniz video arka planda, siz telefonu kapattığınızda veya başka uygulamaya geçtiğinizde çalmaya devam edecektir. Müzik dinleyicileri için iyi bir özellik diyebilirim.

ytr_lp2_story4_musictxtright_desktop_1440x810.jpg

Youtube Music Premium ile Akıcı Bir Şekilde Müzik Dinleyin!
Bu özellik sayesinde internete bağlı kalmadan akıcı bir şekilde müziklere ulaşabilirsiniz. Ayrıca ekran kapalıyken bile müzik dinleyebilirsiniz. Sevdiğiniz sanatçıyı takip edebilirsiniz. Yeni çıkardığı müzikten haberdar olursunuz. Şunu da demeyi unutmayalım, rahatlıkla reklamsız bir şekilde müzik dinleyebilirsiniz. Premium size bu özelliği de sağlıyor. 3 aylık ücretsiz denemede mevcut. İsterseniz deneme modu alabilirsiniz. Premium'un tüm özelliklerini denemek için size şans veriyor.

ytr_lp2_story5_originals_desktop_1440x810.jpg

YouTube Originals ile Oyuncuların Dizi ve Filmlerini Keşfedin!
Ünlü oyuncuların dizi ve filmlerine ulaşmak artık çok basit. Bu diziler ve filmler ülkelere göre farklılık gösterebilir. En sevilen YouTuber'ların oynadığı dizilerden tutun da ve dünya çapında başarı kazanan sanatçıların yer aldığı belgesellere kadar her türlü içerik bulunduğunu söylemekte fayda var.

...
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
YouTube Premium aylık 16,99'dur. 3 aylık deneme süresi vardır. İsterseniz onu deneyebilirsiniz. İkona tıklayarak ödeme yapabilirsiniz.

Youtube Premium hakkında bilgilendirici, harika bir konu olmuş. Ellerine sağlık :)

Vay be Youtube'un böyle birşey yapcağı pek aklıma gelmezdi ama yapmışlar iyimiş. Ellerine sağlık <3

Açıkçası çok gereksiz bir özellik olduğunu düşünüyorum. Reklamsız özelliği için reklam engelleyiciler var. Bunun yerine bu özelliği ücretsiz olarak
kullanabiliyoruz. Bu konuyu sizin açmanız en doğrusu olmuş. Gerçekten ben bile bu kadar güzel anlatamazdım. Konu dizaynı gerçekten hoş olmuş.

Açıkçası çok gereksiz bir özellik olduğunu düşünüyorum. Reklamsız özelliği için reklam engelleyiciler var. Bunun yerine bu özelliği ücretsiz olarak
kullanabiliyoruz. Bu konuyu sizin açmanız en doğrusu olmuş. Gerçekten ben bile bu kadar güzel anlatamazdım. Konu dizaynı gerçekten hoş olmuş.

Sadece reklam yönünden bakmayın. İnternetsiz bir ortamda müzik dinleyebiliyoruz. İndirdiğiniz videoları 30 gün içerisinde izleyebiliyoruz çevrim dışı olarak.

Arkaplan ve video indirme özelliği beni mest etti. iPhone kullanıyorsanız video indirme özelliği işinize oldukça yarayacaktır. Müzik olayına geldiğimizde ise aslında Spotify daha ucuz ama YouTube'daki kadar çeşit yok. (Kişiden kişiye değişir hangisinin iyi olduğu.) Her şeyin yanı sıra 3 aylık deneme süreci vermesi apayrı bir güzel olmuş.

Eline sağlık <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl