Youtube Kanalı İsmi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan XarlyTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.577
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

XarlyTR

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
7
Merhaba MC-TR ben Ahmet Emin Minecraft'da NeKsEnT forumlarda XarlyTR ben kanal açıcam youtube kanalı genelde güzel oyunlar çekicem ama ad bulamadım lütfen yardımcı olun.

Örnek: Bay Doktor,Ters Maske

Bana sorarsan kanal ismini kendin türetmelisin. Hobiler,Fobiler ya da yaptığın aktiviteler den türetebilirsin. Başka kişilerin önerilerini alman gayet hoş ama bana göre kendin oluşturman daha mantıklı.

Bana sorarsan kanal ismini kendin türetmelisin. Hobiler,Fobiler ya da yaptığın aktiviteler den türetebilirsin. Başka kişilerin önerilerini alman gayet hoş ama bana göre kendin oluşturman daha mantıklı.
Hocam değerli yorumun için teşekkür ederim evet kendim oluşturmam daha iyi ama kendim bulamadım maalesef.

Isim bulmada üstümüze tanımam
MadGame(r)
LordOfGame(r)
LastGame(r)

Profil fotondan çıakrıdm;
Oyuncu Civciv

Çoğu zaman iki kelimeyi birleştirince güzel nicknameler çıkar. Örneğin gamer + bird = Gabird gibi. Veya sevdiğin oyunların isimlerine saçma bir kelime ekleyerek de komik isimler elde edebilirsin. The Last Salam Bender (Son Salam Bükücü) gibi.

Çoğu zaman iki kelimeyi birleştirince güzel nicknameler çıkar. Örneğin gamer + bird = Gabird gibi. Veya sevdiğin oyunların isimlerine saçma bir kelime ekleyerek de komik isimler elde edebilirsin. The Last Salam Bender (Son Salam Bükücü) gibi.
Çok kararsız kaldım Xarly TR diye açmıştım ve Minecraft daki ismimi XarlyYT yapmıştım 30 gün beklemem gerekir Son Salam Bükücü mü daha iyi yoksa Xarly TR mi?

Çok kararsız kaldım Xarly TR diye açmıştım ve Minecraft daki ismimi XarlyYT yapmıştım 30 gün beklemem gerekir Son Salam Bükücü mü daha iyi yoksa Xarly TR mi?
XarlyTR daha hoş duruyor tabiki ama bence isminin bir anlamı olmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl