Paylaşım Youtube Kanal Resmi |HD|

Sizce paylaşımlar güzel miydi ?

• Evet

Oy: 2 100,0%
  • Hayır

Oy: 0 0,0%

• Kullanılan toplam oy
    2
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KRT_EK

Kaliteli insan işiyle boş insan kişiyle uğraşır.
Elmaslar
153
Sizlere birkaç tane Youtube Kanal Resim'lerinden bazılarını göstermek istedim
Resimler;
RndW9Z.jpg

Z9G87g.jpg
8YpV2A.jpg

MdqOLk.jpg
XPOaL0.jpg

Son düzenleme:
Güzel denilebilir. Yazı tipleri biraz daha üst seviyede olursa,göze çok daha hoş duracaktır.

Sadece 4 pek beğenmedim. Geri kalan hepsi güzel.

1. ve 3.resimdeki bannerlar hariç gayet güzel, 1 ve 3.bannerlar çok sade kalmış. Onun dışında başarılı.

2. banner de rasterleştirdiğin için isimi değiştiremeyecekler rasterleştirmek yerine dikdörtgen ile kapatsan oraları daha iyi olur en azından isim değiştirilir, fontlar güzel 4. resim biraz kaba ama iyi yolunda başarılar dilerim.

hacı hepsı bırbırınden guzel . gayet iyi böyle devam.

Gerçekten iyi tasarımlar yapıyorsun zamanla kendini dahada çok geliştirebilirsin başarılar.

1. ve 3.resimdeki bannerlar hariç gayet güzel, 1 ve 3.bannerlar çok sade kalmış. Onun dışında başarılı.
Teşekkür ederim...
2. banner de rasterleştirdiğin için isimi değiştiremeyecekler rasterleştirmek yerine dikdörtgen ile kapatsan oraları daha iyi olur en azından isim değiştirilir, fontlar güzel 4. resim biraz kaba ama iyi yolunda başarılar dilerim.
Haklısınız ama ".png" uzantısı olduğundan dolayı düzeltemiyorlar bir dahaki sefere ".psd" uzantılı halini vericem. Teşekkür ederim öneriniz için
hacı hepsı bırbırınden guzel . gayet iyi böyle devam.
Teşekkür ederim...

Gerçekten iyi tasarımlar yapıyorsun zamanla kendini dahada çok geliştirebilirsin başarılar.
Teşekkür ederim...

Teşekkür ederim...

Haklısınız ama ".png" uzantısı olduğundan dolayı düzeltemiyorlar bir dahaki sefere ".psd" uzantılı halini vericem. Teşekkür ederim öneriniz için

Teşekkür ederim...
Teşekkür ederim...
onu kastetmedim, rasterleştirdiğin için düzeltme işlemi gerçekleştirilemez, hani kesiyorsun ya bi parçasını o sıra rasterleştiriyorsun parçalarını ayırıyorsun, onun için demiltim.

kensaiYT
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

kensaiYT

psd hali varmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl