G
gercektengizlibiri
Ziyaretçi
Riqude#1881
Biraz sade yapmak istemiştim :) Müzik kanalı çünküÇok basit bir tasarım olmuş , beğenmedim pek
Riqude#1881
Çok sade olmuş ,en azından yazıya efekt verebilirdin veya bold yapıp ismi altına ince bir yazı ile "Türkiye" yazabilirdin.Ayrıyetten alt tarafa sosyal medya iletişimleri koyabilirsinBiraz sade yapmak istemiştim :) Müzik kanalı çünkü
Dostum Photoshopta yeni olsamda daha iyilerini yapabilirim, yada yapabiliriz seninle ortak projeler başlatmak isterim.Biraz sade yapmak istemiştim :) Müzik kanalı çünkü
Tasarım işi birlikte yapılmaz.Dostum Photoshopta yeni olsamda daha iyilerini yapabilirim, yada yapabiliriz seninle ortak projeler başlatmak isterim.
İnan bana yaparken çok şey denedim ancak saçma şeyler ekleyip tasarımı çocuksu yapmak istemiyorum.Sade bir tasarımdan ziyade uğraşsız bir tasarıma benziyor. Kaş yapayım derken göz çıkarmışsın sen.
Gene az önce yorum yaptığım imza tasarımdaki gibi; pek uğraş sarf etmemişsin. Siyah renkli yazı ve font kötü durmuş, Atatürk fotoğrafı da aynı şekilde uyumsuz olmuş arkaplanla. Biraz daha uğraşmalısın.
Tasarım işi birlikte yapılmaz.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!