YouTube ile ilgili.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HarunPurtass

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
12
Minecraft
LadyRekt
Facebook
harunpurtass

Discord:

Vaveyla#7252

Evet, son günlerde YouTube'da bir hata almaya başladım. Çözümünü araştırdım, denilen şeyleri yaptım fakat hiçbiri olmadı. Oturum açmaya çalıştığım zaman, "500 Internal Server Error" hatası veriyor. Fakat bu sadece, kanal ile ilgili tüm verileri silme olayı var ya, heh. İşte onu yapınca, oluyor sadece bu hata.
Hata şöyle:

Ekran Alıntısı.PNG

Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:
YouTube ile ilgili birşey bu sanırım. Çözümü olduğunu sanmıyorum. Bu senin bilgisayarınla ilgili değil ise YouTubenin sunucuları ile ilgili ise hiçbir şey yapamazsın sanırım.
Orda söylediği şey "Sayfayı yenilemeyi dene, Senin için YouTube'yi düzeltmek için çok çalışıyoruz. En kısa zamanda düzelteceğiz" tarzı bir cümle yazmışlar. Sanırım beklemen gerek :D

YouTube ile ilgili birşey bu sanırım. Çözümü olduğunu sanmıyorum. Bu senin bilgisayarınla ilgili değil ise YouTubenin sunucuları ile ilgili ise hiçbir şey yapamazsın sanırım.
Orda söylediği şey "Sayfayı yenilemeyi dene, Senin için YouTube'yi düzeltmek için çok çalışıyoruz. En kısa zamanda düzelteceğiz" tarzı bir cümle yazmışlar. Sanırım beklemen gerek :D
Bir hesabım 2-3 gündür o hatayı veriyor. Fakat diğer hesaplara sorunsuz giriyor. Sadece kanalı sildiğim hesap bu hatayı veriyor. Yeni kanalda açamıyorum telefon numarasını çok kullanmaktan. Çözümü olmayı ya.

Sorun çözüldü, konu kilit.

[YouTube genel bir şekilde çözdü herhalde, bir anda çözülüverdi.]

Çözüldü olarak işaretlerseniz daha kısa sürede kilitlenecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl