Çözüldü You don't have permission for this area değiştirme.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emrgndr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.238
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emrgndr

Recentnw.Keyubu.Com
Elmaslar
1
Minecraft
EmirGunduru

Discord:

Emir Günduru #7291

Arkadaşlar worldguardın sanırsam

"you don't have permission for this area"

yazısını nasıl değiştirebilirim arkadaşlar.
bilen arkdaşlar yazarsa cok sevinirim.

Worlsguardın mesaj değiştirme ayarı yok diye biliyorum eğer mesajları kapatmak isterseniz
"/rg flag wgadı deny-message -e" yazabilirsiniz

Mesajları değiştirmek için MessageFilter eklentisini deneyebilirsiniz.

Not: Kullanımını bilmiyorum yeni buldum

72309

olmadı :(

-e kısmını kaldırıp denermisin

attığın plugini sunucuya yükledim şimdi test edicem calışırsa konu cözülmüştür.

Ayrıca bu komut mesajı kapar, mesaji değiştirmez. Mesajı başka bir plugins içinden değiştirebilirsin. Essentials, world guard ya da world edit bu 3 plugin den birinden değiştiriyorsunuz mesaji ama hangisiydi hatırlamıyorum biraz karıştırırsanız bulursunuz. İyi forumlar

Ayrıca bu komut mesajı kapar, mesaji değiştirmez. Mesajı başka bir plugins içinden değiştirebilirsin. Essentials, world guard ya da world edit bu 3 plugin den birinden değiştiriyorsunuz mesaji ama hangisiydi hatırlamıyorum biraz karıştırırsanız bulursunuz. İyi forumlar

Mesajlar worldguard pluginine ait ayrıca pluginin değiştirme özelliği yok diye biliyorum

Kapatması için allow gerekiyor ozaman :D
Evet öyle olması gerekiyor mobilden giriş yapıyorum o yüzden şuan kapsamlı yardım edemiyorum lakin deny veya allow şeklinde olucak.

Mesajlar worldguard pluginine ait ayrıca pluginin değiştirme özelliği yok diye biliyorum
Mesajlar worldguard pluginine ait ama hata mesajları yanlış hatırlamıyorsam essentialsa ait olmalı. Siz yinede biraz dosyalara bakın çünkü ayarlanabiliyor. Mobilden giriş yaptığım için yardım edemiyorum kusura bakmayın

Kod:
/rg flag region deny-message -e
komutu 6.0 üstü sürümlerde çalışır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl