Yotuberler İçin Ücretsiz Banner Tasarımı! Geç Kalma Sende Kullan!

IYusuf_DemirI

O Bir Yutupçu!
Elmaslar
1.321
Facebook
Yusuf Demir

Discord:

Yusuf Demir#4555

Selamlar millet yine ben. Bugün sizlere Youtube kullanıcıları için hazırladığım banneri sergileyip paylaşacağım. Bu banner 2 farklı şekilde kullanılabilinir, bu yüzden sizlere 2 farklı şeklini de sunmaktan gurur duyuyorum.
Şekiller;

-Bulanıklaştırılmış Şekli.
-Bulanıklaştırılmamış Şekli.

Örnekler;
Z9MaQk.png

gO2DZb.png

Gördüğünüz gibi 2 farklı şekilde de kullanabilirsiniz.
Şimdi dosya bilgilerine geçelim.

İçeriğinde kullanılmış olan fontlar;
-
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

-
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

-Bunlar dışında kendi fontlarınızı da kullanabilirsiniz.

İndirme VirüsTotal;

İndirmek için;

VirüsTotal İçin;

Gayet hoş ve sade bir tasarım olmuş.Youtuber arkadaşlarımız için ideal.Elinize sağlık.

Youtube kanalım olsa da koysam. Büyüleyici bir tasarım olmuş. Eline sağlık

Ben youber değilim. :D

Kişke yotubır olsam :D Azıcık oynama yapsam sadece Youtube değil, her bölümde kullanılabilir.
Güzel olmuş, daha fazla bekliyoruz :D

Bence bu tarz tasarımlar ücretsiz paylaşılmamalı. Değeri efsane olan bir tasarımı yüzlerce kişi kullansa, o tasarım artık sıradan olur. Tasarım ortadaki "Yusuf Demir" yazısının fontu dışında çok da kötü bulmadım. Ellerine sağlık.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl