Yorum Arşivi | Yaratıcılık + Mizah = Yorumlar | Eğlenceli Yorum Derlemeleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DjuitieTR | oSoloTurk

Creeper Evimi Patlattı
Elmaslar
367
Yorum Arşivi Kanalının Amacı Sizleri Eğlendirmektir.

Çerez Tadında Videolarıyla Sizin Yüzünüzde Tebessüm Olmayı Planlayan Yorum Arşivi Kanalı Eğlencenin En Doğal Hallerinden Biriyle Temellenir.

Yaratıcılık ve Mizahın Birleşimiyle Oluşmuş Yorumlarınızın Derlendiği Komik Film, Dizi ve Showlarla Desteklendiği Bu Tadımlık Videolar Birkaç Dakikanızı Harcayabileceğiniz En Güzel İçerik Olacaktır.

Kanalın amacı eğlendirmek ise bu işi gerçekten başarıyorsun. Şahsen bir videonu izlerken gülme krizine girdim :D
Yorumun İçin Teşekkürler ve Eğlence Hepimizin İhtiyacı Bunu Yaparken Bende Eğleniyorum Hoş Oluyor :'D​

En Komik Yorumlar | Yemek Sepeti Özel | 2. Bölüm
Yarın (20 Ekim) Saat 12.00'da Yayında

Hemen Hatırlatıcı Oluşturmak İçin
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Tıkla ve Videoya Git

Yiğit o yorumu içtenlikle yazmadı @DjuitieTR | oSoloTurk , kendini geliştirmeni, edit öğrenmeni ve reklam yapmanı öneririm.
Ayriyetten Yiğit denen şahıs hakkında daha çok görüşüm var, bir iki tane örnek vereyim.
1- Her şeye iyi niyetlilikle yaklaşır ki konu sahibi veya başkası onun yorumunu Cevapla deyip aldığı zaman karşı cevap verip bu yöntemle çok fazla yorum kasıyor.

2- Asla güvenme.

Yiğit o yorumu içtenlikle yazmadı @DjuitieTR | oSoloTurk , kendini geliştirmeni, edit öğrenmeni ve reklam yapmanı öneririm.
Sesteki Eksikleri Geçişlerin Eksikliğini Felan Fark Ediyorum Ama Ayırdığım Zaman Kısıtlı Olduğu İçin Gözardı Ediyorum Genede Açıksözlülüğün İçin Teşekkürler :D Her Videoda Bir Eksiğimi Daha Kapatmaya Çalışıyorum

Youtubeda gereksiz o kadar video var ki hiç değilse zamanımızı kendimizi dinlendirecek motive edecek videolar ile geçirebilmekteyiz, başarılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl