Bulundu Yönetim ve Yetkili ekibi aranıyor!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Paparazzi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.498
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Paparazzi

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
3
Minecraft
Paparazzi

Discord:

XValue#0001

Değerli Forum Üyeleri; İmperial MC Skyblock sunucumuza Ortak, Moderator ve Rehber Aramaktayız.

Moderatör Şartlarımız:
Plugin bilgisi orta düzeyde anlayabilecek kadar ve tecrübe sahibi olgun arkadaşlarımızı aramızda görmek isteriz.

Ortak Şartlarımız: Her ay değişken bir ücret talep etmekteyiz. Bu ücret aylık +500TL ve yapacağımız çalışmalara göre değişmektedir.

Rehber:
Skyblock hakkında komut bilgisi yüksek,oyuncularla iyi anlaşan ve Türkçe'yi düzgün yazan arkadaşlarımızı aramızda görmek isteriz.

YETKİLİ ŞARTLARIMIZ:
Her şeyden önce saygı gelir.
Saygılı, olgun, tecrübeli ve yukarı da ki şartlara uyumlu olan arkadaşlarımızı aramızda görmekten mutluluk duyarız. Yaş sınırımız +15 dir ve mikrofon gerekmektedir.

YETKİLİ ALIM FORMU:
Adınız: Yaşınız : Aktiflik Süreniz : Oyun içi isminiz : Discord kullanıcı isminiz : Başvurduğunuz yetki : Mikrofonunuz var mı : Ne kadardır sunucumuzda oynuyorsunuz : Seçtiğiniz yetki hakkında ne kadar bilgilisiniz : Neden seni seçmeliyiz : Daha önce görev yaptınız mı (Sunucu ismi & Yetkililik süresi & Hangi yetki & Kaç online) :

YETKİLİ ŞARTLARINI TAMAMLAYABİLEN ARKADAŞLARIMIZI AŞAĞIDA Kİ YETKİLİ FORMU DOLDURARAK DİSCORD ÜZERİNDEN ATMASI GEREKİYOR.

Neden bizle çalışmalısınız ?: Kendinizi daha çok geliştirmek daha iyi yollara getirmek ve her zaman daha çok oyuncuya daha iyi kaliteyi sunmak için çalışıcağız sizde o değerli insanlardan biri olmak istiyorsanız hem maddi manevi bu yolda kazanacağız, bize dürüst, saygılı ve kafa dengi insanlar gerekiyor ve sende onlardan biri olabilirsin istek at daha detaylı görüşelim :)

Discord: xvaluereel

Son düzenleme:
Hocam merhaba her forumda yaklaşık 3 aydır 3 günde 1 ortak alım formu açıyorsunuz ve gerçekten bıkmadınızmı ?

Hocam merhaba her forumda yaklaşık 3 aydır 3 günde 1 ortak alım formu açıyorsunuz ve gerçekten bıkmadınızmı ?
Hocam ayrılanlar vs olduğu için yeni açıyoruz, yorumunuz için teşekkürler

Yetkililer verdiği emekler karşılığında ne kazanacaklar?

Düzenleme: Keşke mesajımı konunun üste çıkması yerine değil de, cevaplamak için kullansaydın...

Peki sen karşılığında ne veriyorsun :D Böyle birini bulursan ilk bana ulaşırsan iyi olur mesala :)

Hocam "maddi" diyerek pekte açıklayıcı olunmuyor maalesef, "kişilere haftalık veya aylık ne kadar bir maddi ödeme yapılacak" tarzında ki soruları görmemek için daha açık olmanız gerektiğini düşünüyorum.

Hocam "maddi" diyerek pekte açıklayıcı olunmuyor maalesef, "kişilere haftalık veya aylık ne kadar bir maddi ödeme yapılacak" tarzında ki soruları görmemek için daha açık olmanız gerektiğini düşünüyorum.
detaylı dm üzerinden görüşüyoruz

Aylık "500TL" istendiğine göre "500TL" verince geri "1000TL" olarak alma gibi bir durum olduğunu düşünmüyorum dostum.

Aylık "500TL" istendiğine göre "500TL" verince geri "1000TL" olarak alma gibi bir durum olduğunu düşünmüyorum dostum, al yada ikiye katla gibi bir durum mu bekliyorsun anlamadım.
Ben onu ortaklık için söylememiştim. Keşke yazdığım mesajları azıcık düşünüp geri dönüş yapsaydın. Sonuçta tek ORTAK alımı yok ya hani dostum?

Ben onu ortaklık için söylememiştim. Keşke yazdığım mesajları azıcık düşünüp geri dönüş yapsaydın. Sonuçta tek ORTAK alımı yok ya hani dostum?
Düzgün okumadığım için kusura bakma fakat yinede durumun değişeceğini sanmıyorum.

@omurt14 @AmonPl değerli yorumlarınız için teşekkürler, ortak arıyoruz ve kazanılan para pay olarak tabi düşüyor + olarak önü açık olan bi sunucuda çalışmamayı kimse istemez, iyi günler diliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl